reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Czesc Dziewczynki :)

Dlugo mnie tu nie bylo..... ale uporczywie szukalam pracy, az w koncu znalazlam:D zaczynam 6.06 i juz mi serducho sciska jak tego mojego Malutiego Igorka zostaiwe z opiekunka:( jakos bede musiala to przetwrac:( na poczatku bedzie najgorzej ale mam nadzieje, ze przyzwyczaje sie do tego szybko.

Jak tam wasze brzuszki i Malenstwa???Pozdrawiam Was goraco

reklama
Hej Agatko!
Ciesze sie, ze znalazlas w koncu prace! U siebie czy w BB?
Na poczatku na pewno bedzie Ci trudno zostawic Igorka z opiekunka, ale mysle, ze z dnia na dzien bedzie lepiej.

Moja mala rozciaga sie i mam wrazenie, ze juz nie mam wiecej miejsca w brzuchu :) A tu jeszcze prawie 3 mies.
Sciskam!

Agatka super że znalazłaś prace :) Ciesze się
Sandra mała rozciaga się tak jak moja była w brzuszku ;) A teraz to jeszcze bardziej :D
A tu troche nas :wink:
O co chodzi?
16454915_d.jpg

dobry kciuk #-o
16454916_d.jpg

16454917_d.jpg

Tylko owieczek brak :lol:
16454918_d.jpg

Ziewanie w całej okazałości :wink: Nuda na zakupach
16454919_d.jpg

A tak głowke dzwigam :D
16454921_d.jpg

W całej okazałości :wink:
16454920_d.jpg

Kitka, z tej Twojej Oliwki jest niesamowita slodziacha! Normalnie kochana taka! :) I te policha! Superkowa!

Ja tez juz chce!!! ;) ;)

Nie złe ma te pucki :D Takei w sam raz do schrupania ;)
Sandra już nie całe 3 miesiące i będziesz ze swoim maleństwem :) I będziemy trzymać kciuki za szybki poród ;)
Miłego dzionka

Na dobra sprawe, w sumie za 10 tyg. moglabym urodzic...:)

Coraz bardziej zaczynam sie bac...Straszne...Nie wyobrazam sobie tego porodu...Wiem, ze jest jeszcze troche czasu, ale naprawde im blizej tym coraz bardziej sie boje :)

Sandra nie ma się co bać :) Najważniejsze jest optymistyczne nastawienie do porodu :)No i dużio ruchu bo to działa dobrze na miednice i bioderka ;) Ja do samego końca na nogach byłam a podczas porodu też ;) Tzn. na piłce siedziałam ;) Ale w sumie w ruchu byłam i dopiero pod koniec na kozetke wylazłam :)

reklama
Super!:) Że też ja nie mam tak dokładnej fotki :(
A teraz żałuje że test wyrzuciłam jak sprawdzałam czy jestem w ciazy ;) Została tylko opaska z rączki ze szpitala :)

Do góry