reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Dzieki dziewczyny.
Gadget tez juz mialam tego dosc... najgorsze co moze byc to lezec na patologi i czekac... juz nawet te pierwsze chwile po cesarce sa lepsze....
Gadget tez juz mialam tego dosc... najgorsze co moze byc to lezec na patologi i czekac... juz nawet te pierwsze chwile po cesarce sa lepsze....
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Agusiaa, jak sie w ogole czujesz? Jak rana po cc?
Eeeeeeeee co tu tak cicho?
U nas wszystko oki Oliwka rośnie jak na drożdżach,już ma dłuższe przerwy w jedzeniu bo wcześniej potrafiła non top na cycu wisieć Coraz częściej i lepiej gaworzy ale jak to słodko brzmi
A 11 czerwca chrzcimy małą
Buziaczki dla wszystkich maluszków tych w brzuszku też
U nas wszystko oki Oliwka rośnie jak na drożdżach,już ma dłuższe przerwy w jedzeniu bo wcześniej potrafiła non top na cycu wisieć Coraz częściej i lepiej gaworzy ale jak to słodko brzmi
A 11 czerwca chrzcimy małą
Buziaczki dla wszystkich maluszków tych w brzuszku też
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Rzeczywiście Kitkabb - strasznie szybko rożnie Oliwka - piękna panna z niej sie robi....
A co u LILITH???
Wróciła do domku?? jak się czuje ona i maleńka??
A co u LILITH???
Wróciła do domku?? jak się czuje ona i maleńka??
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Rana po cc goi sie dobrze... czasami tylko mnie ciagnie z tej strony gdzie sa supelki... ale ogolnie jest dobrze
Kitka my tez mamy chrzciny 11 czerwca...
Gadget a jak tam twoja malutka.... daje ci wogole pospac... czy marudzi... Nasz Olus to ma roznie... jedna noc przespi ladnie i tylko dwa razy sie obudzi, a inna znow sie wydziera przez pol nocy...
Teraz spi i mama moze sobie troche poklikac na necie... chyba ta pogoda dziala na niego tak usypiajaco...
Kitka my tez mamy chrzciny 11 czerwca...
Gadget a jak tam twoja malutka.... daje ci wogole pospac... czy marudzi... Nasz Olus to ma roznie... jedna noc przespi ladnie i tylko dwa razy sie obudzi, a inna znow sie wydziera przez pol nocy...
Teraz spi i mama moze sobie troche poklikac na necie... chyba ta pogoda dziala na niego tak usypiajaco...
Gadget
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
Hej! witam wszystkich, moja Emilka też różnie śp. W nocy raczej śpi i budzi się bardzo wczesnym rankiem czyli o 5, czasem jeszcze o 3, marudzi ostatnio raczej w dzień, chociaż dziś chyba przez pogodę to śpi, przynajmniej mogę ogarnąć chałupę
sandra1982
Gratuluje dziewczynki slicznych, grzeczniutkich maluszkow! Sa urocze!
Agusiaaa, dobrze, ze rana ladnie sie goi i wszystko posuwa sie do przodu.
Kitka, Oliwka to juz duza pannica i jakie ma slodkie policha Takie do schrupania normalnie
A wlasnie, co u Lilith? Wiem, ze urodzila - w koncu...
Agusiaaa, dobrze, ze rana ladnie sie goi i wszystko posuwa sie do przodu.
Kitka, Oliwka to juz duza pannica i jakie ma slodkie policha Takie do schrupania normalnie
A wlasnie, co u Lilith? Wiem, ze urodzila - w koncu...
reklama
sandra1982
Oj Kitka, zobaczymy czy taka grzeczna bedzie Jak odziedziczy temperamencik po obu rodzicach to hmmmm...
Gadget, tak jak napisala Kitka - czekamy na fotusie Emilki!
Gadget, tak jak napisala Kitka - czekamy na fotusie Emilki!