reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

No nareszcie! AGUSIA! juz myślałam że cie z tego szpitala nigdy nie wypuszczą... GRATULACJE! Oluś jest prześliczny!

reklama
Eeeeeeeee co tu tak cicho? ;)
U nas wszystko oki :)Oliwka rośnie jak na drożdżach,już ma dłuższe przerwy w jedzeniu bo wcześniej potrafiła non top na cycu wisieć ;) Coraz częściej i lepiej gaworzy ale jak to słodko brzmi :D
A 11 czerwca chrzcimy małą :)
Buziaczki dla wszystkich maluszków tych w brzuszku też ;)

Rzeczywiście Kitkabb - strasznie szybko rożnie Oliwka - piękna panna z niej sie robi....

A co u LILITH???
Wróciła do domku?? jak się czuje ona i maleńka??

Rana po cc goi sie dobrze... czasami tylko mnie ciagnie z tej strony gdzie sa supelki... ale ogolnie jest dobrze
Kitka my tez mamy chrzciny 11 czerwca...
Gadget a jak tam twoja malutka.... daje ci wogole pospac... czy marudzi... Nasz Olus to ma roznie... jedna noc przespi ladnie i tylko dwa razy sie obudzi, a inna znow sie wydziera przez pol nocy...
Teraz spi i mama moze sobie troche poklikac na necie... chyba ta pogoda dziala na niego tak usypiajaco...

Hej! witam wszystkich, moja Emilka też różnie śp. W nocy raczej śpi i budzi się bardzo wczesnym rankiem czyli o 5, czasem jeszcze o 3, marudzi ostatnio raczej w dzień, chociaż dziś chyba przez pogodę to śpi, przynajmniej mogę ogarnąć chałupę ;)

Gratuluje dziewczynki slicznych, grzeczniutkich maluszkow! Sa urocze!
Agusiaaa, dobrze, ze rana ladnie sie goi i wszystko posuwa sie do przodu.
Kitka, Oliwka to juz duza pannica i jakie ma slodkie policha :) Takie do schrupania normalnie :)

A wlasnie, co u Lilith? Wiem, ze urodzila - w koncu...

Sandra za nie długo ty będziesz miała ślicznego,grzeczniutkiego maluszka ;)
Agusia Oluś jest kofany :) I tylko 2 miesiace młodszy od Oliwki ;) :D
Gadget wklej foteczke Emilki :) Chętnie ją poznamy :)

reklama
Oj Kitka, zobaczymy czy taka grzeczna bedzie :) Jak odziedziczy temperamencik po obu rodzicach to hmmmm...;)

Gadget, tak jak napisala Kitka - czekamy na fotusie Emilki! :)

Do góry