reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Oliwka jest slodziutenka!!

MoniaK - pisalysmy juz na watku sierpniowym o szpitalach w naszej okolicy. Zapraszam do innych watkow na sierpien 2006!!!

hej hej!!
jestem jestem!!
ostatnio po tym wyjezdzie itd nie mialam sily wstac nawet z wyra:(
dlatego nic nie pisalam!
ale nadal jestesmy 2 w 1 :):) w sorde wizyta wiec juz nie dlugo!!!!
po KTG wszystko oki nie mam zadnych skurczy...ja chyba nigdy nie urodze:(:( a metody wogole sie nie sprawdzaja!!!

LILITH próbowałaś mycie okien albo podłogi?podobno skutują :laugh: :laugh: :laugh:
Ale nie wiem ile w tym prawdy ;)
No to byle do jutra trzymam kciukasy,Oliwka też ;)

Lilith, a ja juz myslalam, ze piszesz, ze masz maluszka przy sobie :)
Powodzenia i dawaj znac zaraz w srode jak po wizycie!
buziaczki

Kitka probowalam!!!! sex tez nie pomaga spacery tez chodzenie po schodach tez szczypanie sutkow tez ogolnie nic nie pomaga!!! no kurcze...
objawy mam juz na calego od miesiaca tylko brak skurczy i nawet czop mi jeszcze nie wypadl!
no nic jak piszecie byle do jutra ! wszystkiego sie dowiem!

dzis ide do kina...na straszny film hehe ... dostalam bilety ale no niema nic wiec co tu zrobic....a akurat moze to pomoze:):)

Moze ze smiechu skurczow dostaniesz :) Tylko, zeby na pelnej sali kinowej nie zaczal sie porod :) Chociaz moze mialabys Ty i Twoj maluszek darmowe wejsciowki do konca zycia ;)

Ja jade za chwile do BB na USg. Boje sie jak cholera czy oby na pewno wszystko jest ok...Trzymajta kcuki!

reklama
Do góry