reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Witajcie kochane!!!Dawno nie zagladalam na ten watek. Nawet nie wiem od czego zaczac :-) Zaleglosci raczej nie bede w stanie nadrobic z braku czasu, ale postaram sie byc teraz z Wami na biezaco :-) U mnie wiele sie wydarzylo...Po pierwsze mam tymczasowa "separacje" z ojcem mojej malej...Glupek, nie dorosl do bycia ojcem, a ja meczyc sie, prosic i blagac, zeby poswiecil troche czasu nam, nie mam zamiaru...Po drugie wrocilam do pracy w zeszlym tygodniu...Trudno bylo mi sie rozstac z Sara, ale na szczescie zajmuje sie nia moja mama, wiec wiem, ze jest w dobrych rekach. Niesamowite jak te Wasze dzieciaczki wyrosly (zdarzylam zerknac kilka stron wstecz)! Wszystkie sa niesamowicie ujmujace i zachwycajace! Postaram sie w najblizszym czasie wkleic nowe fotki Sarusi. Tymczasem sle Wam buziaki i wracam do pracy :-)

reklama
Hej Agnieszka272. Zagladaj do nas czesto. Ostatnimi czasy cos tu przycichlo... ale jest nas tu troszke z okolic bielska. Gorace caluski dla Dawidka. Napisz cos wiecej o sobie jesli mozesz.... no i powklejaj fotki.

Sandra co z fotkami :-)

A reszta dziewczyn co z wami... Juz sie wam znudzilo bielskie bb???

Agusia my jestesmy teraz troche zalatani sprowadzaniem wozka - gdzie najtaniej i najszybciej.
Dokanczamy pozadki poremontowe i odnawiamy zwiazek ktory tez baaardzo podupadl:(
Ale jak tylko wszystkos ie pouklada to znow bedziemy was czesto odwiedzac!!!!

Sandra wspolczuje...niestety wiem cos o tym co przezywasz...

Witaj Agnieszka272 Zaglądaj do nas często i napisz coś więcej o Was ;-)
Lilith powodzenia we wszystkich"remontach" w Twoim życiu.

Sandra
coś nie możemy się doczekać na te fotki Sarusi

Faktycznie coś tu cicho i to już od dłuższego czasu.

Pogoda dziś nie specjalna więc i spacer odpada. Choć mój Adaś nie nawidzi się ubierać i zanim wyjdę z ogrodu to z 15 minut muszę go uspakajać. Jak się nakręci to nie może przestać :zawstydzona/y: Ze spaniem też nie mamy ciekawie, bo śpi w ciągu dnia 5 razy po 15-20minut. Niewiele zdążę zrobić przez ten czas:no:

No to troszke Sary :-)

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

reklama
Do góry