reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

Ja Arciszewscy- wiadomo nie ma porodow rodzinnych i odwiedzin. Maseczke zakladasz jedynie jak ktos z personelu wchodzi. Na operacyjnej bylam bez maseczki. To bylo 1.10 (moze ktos ma bardziej aktualne dane). Ogolnie mimo tych niewielkich niedogodnosci jestem cholernie zadowolona z dobrze spozytkowanych pieniedzy. Opieka na baaaardzo wysokim poziomie, mnostwo pomocy, usmiechniety personel (nie bylo widac ale bylo slychac), jedzenie jak z dobrej restauracji. Mimo ze caly pobyt oka nie zmrużyłam to wrocilam wypoczęta jak po dobrych wczasach :) sama operacja przeprowadzona tez w milej atmosferze i jestem w szoku ze tak na prawde po 48h smigalam juz praktycznie bez ani grama bólu.

Witam Czy już ktoś urodził Jak teraz wyglądają porody w B-stoku?

reklama
Ja Arciszewscy- wiadomo nie ma porodow rodzinnych i odwiedzin. Maseczke zakladasz jedynie jak ktos z personelu wchodzi. Na operacyjnej bylam bez maseczki. To bylo 1.10 (moze ktos ma bardziej aktualne dane). Ogolnie mimo tych niewielkich niedogodnosci jestem cholernie zadowolona z dobrze spozytkowanych pieniedzy. Opieka na baaaardzo wysokim poziomie, mnostwo pomocy, usmiechniety personel (nie bylo widac ale bylo slychac), jedzenie jak z dobrej restauracji. Mimo ze caly pobyt oka nie zmrużyłam to wrocilam wypoczęta jak po dobrych wczasach :) sama operacja przeprowadzona tez w milej atmosferze i jestem w szoku ze tak na prawde po 48h smigalam juz praktycznie bez ani grama bólu.
A kto Cię operował?

Miałaś CC? Ile Cię kosztowało?

reklama
Dzięki za informację U mnie zostalo jeszcze 1,5 miesiąca ale im bliżej tym większy stres patrząc na to co się dzieje

Do góry