reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

Ja szukam do prenatalnych byłam umówiona do zbrocha ale na parkowej i taniej o 100 zł i ten Ryszard ma certyfikat do genetycznych

reklama
To ja się wypowiem o Leśniewiczu Ryszardzie ;)
Na pierwszy rzut oka bardzo chłodny wręcz odrzucający.
Po bliższym poznaniu zyskuje. Konkretny lekarz nie owija w bawełnę i zawsze powie Ci prawdę nawet tę najgorszą. Chodziłam do niego przed ciążą bardzo ładnie wyregulował mi cykle.
Jednak jasno i wyraźnie powiedział że bez pomocy medycyny nie zajde w ciążę. Polecił mi klinke gdzie byłam pod opieką od zapłodnienia aż do badań prenatalnych.
W ciąży byłam u niego 4 raz. Raz z krwiakiem który miał popłynąć z ciążą. Odstawił mnie lekami na tip top. Krwiak się wchlonął a ciążą się skończyła super.
Wszystkie 3 badania ciążowe główne robiłam tylko u niego.
Po za tym zabronił mi rodzić prywatnie. Kazał właśnie zapisać się do poradni patologii ciąży w usk. Tam chodziłam sobie do lekarza na NFZ.
Polecam każdemu bo na prawdę fachowiec pełna gębą. Jako jeden z nielicznych ma certyfikat z badań usg.
U Arciszewkich byłam raz ;p i nigdy więcej. Lekarz który mnie badał to chyba Nowak. Omijam szerokim łukiem. Ewidentnie nastawienie na kasę. Nie mogę nic złego powiedzieć ale i dobrego też nie. Marmury i Panie z rejestracji mnie przeraziły;p strasznie sztuczne i nadmuchane towarzystwo ;)
Artemide też przerabiałam;) dr Zbroch jak to dr Zbroch szału nie ma ale też coś mi tam nie pasowało. Uciekłam zawsze jak coś trzeba i się działo do dr Leśniewicza ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny może umówimy się na jakąś kawę z dziećmi gdzie mogłyby się pobawić a my poznać się bliżej [emoji3526]
Co Wy na to [emoji3]?

reklama
Do góry