Ona była na ul Warszawskiej i została przeniesiona na Bema. W sumie to największa w Polsce państwowa szkoła rodzenia Jako, że to moje pierwsze dziecko to wyniosłam z tamtąd bardzo dużo Choć i tak najlepsze były ćwiczenia gimnastyczne z Julką (fizjoterapeutka) i Agnieszką (położna), bo one dużo mówiły i opowiadały o porodzie, opiece nad dzieckiem, połogu itpA w internecie znalazlam info ze zamknięte na stałe :/ Skoro tak super no to sie zapisze, przyda sie bo to pierwsze dziecko i bede spokojna jak z kims pogadam i czegos sie naucze
Wzięłam Agnieszkę na swoją położną i przychodzi do Tymka od czasu porodu. 5 wizyt za nami, jeszcze niestety tylko jedna.. wykąpała z nami pierwszy raz, dużo pomaga i jest pod telefonem. Fajna babka
Ah! I zapisz się na warsztaty "Bezpieczny Maluch" i "Mamo to ja". To takie ogólnopolskie programy edukacyjne o pierwszej pomocy, reanimacji noworodka, bezpiecznej podróży, o szczepionkach itp. Fajne, darmowe i można iść z partnerem Tylko miejsca dość szybko się kończą więc lepiej wcześniej się zapisać przez stronę www
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom