reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

dokładnie.
nam łatwo pisac ale kazda z Nas sie starała jakis czas.
jednym zajmuje szybciej innym dluzej.

PAulet a masz regularne cykle?
czujesz owulacje?

Aga jeszcze troche ;)
juz nieduzo zostało.
koncowka jest najgorsza.. dłuzy sie okropnie.
zapowiadaja upały od Wtorku [emoji14]
wspołczuje ciężarówkom :(
Mniej wiecej sa regularne. Nie wiem czy czuje.
Mnie bola jajniki prawie codziennie.

Napisane na telefonie SONY w aplikacji BabyBoom

reklama
hm... to chyba niedobrze..
a badałas sie u ginekologa?

nie masz zadnych torbieli, nadżerek?
zazwyczaj jajniki bolą podczas dni płodnych i zbliz sie owulacji..
ale żeby codziennie?,,,o_Oo_O

Aga ;)
nic nie wiadomo.
czasem i upały, okna ,przytulanki z mezem, biegagnie po schodach nic nie dadzą.
maluch sam wie kiedy ma wyjść ;)

Paulett moze własnie nadzerka jest winowajczynią?
3 mce to krotki okres starań.
kazdy dzien sie dluzy, nie mowiac o miesiacach..
ale trzymam mocno kciuki żebys została mamusia w 2018r. !

Puki co nic a nic. :) raczej zniecierpliwienie, że to dopiero 37tc a ja chcę już tulić synka ;) Do tego jedna wielka ciekawość, jak to będzie, jak to jest karmić, jak będzie spać, czy mam odpowiednie ubranka.. :) No ogólnie odliczam dni, tylko nie wiadomo kiedy Tymek zechce wyjść z brzucha ;)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno będzie dobrze. Trzymam za Was kciuki :) Ja też jestem bardzo ciekawa wszystkiego jak to będzie i się boję jednocześnie. Straszny cykor ze mnie.

reklama
Do góry