Jestem młodą mamą , po urodzeniu dziecka wszystko było ok, natomiast 3 miesiące później zaczęłam się budzić w nocy i na ułamek sekundy brakuje mi powietrza, myślę że może to być bezdech senny, ale od czego> jakies zmiany hormonalne? przemęczenie? alergią? lekarz przepisał mi tabletki które jakoś nie pomagaja;/
reklama
całkiem możliwe, ale biorę już 3 tydzien i zostało mi tylko 4 dni do konca;/
Tak zrobiłam, czekam na wizytę dziekuję
Torunianka93
Fanka BB :)
Ja myślę że to może być stres i zmęczenie. Sama tak miałam po porodzie nawet dość długi czas, samo przyszło samo poszło..
byłam u lekarza, serce ok, płuca ok.
Zrobiłam badania na alergie pokarmowa, wyszla alergia na gluten, mleko krowie, jaja, orzechy. Jadłam to w duzych ilosciach i prawdopodobnie zakwaszlo mi to organizm , efektem ubocznym był bezdech, teraz odstawiam te produkty i bede czekala na pozytywne efekty
Zrobiłam badania na alergie pokarmowa, wyszla alergia na gluten, mleko krowie, jaja, orzechy. Jadłam to w duzych ilosciach i prawdopodobnie zakwaszlo mi to organizm , efektem ubocznym był bezdech, teraz odstawiam te produkty i bede czekala na pozytywne efekty
reklama
Tak, pomogło odstawienie + http://infoscan.pl/ , i od 2 tygodni mam spokojną głowe
reklama