reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BetaHCG

G

guest-1727465352

Gość
Hejka 👋

Myślicie, że bHCG wykaże już coś 7 dni po owulacji, jeśli doszło do zaplodnienia ? Jest sens ją robić tak wcześnie ?

Z góry dziękuję za odpowiedź. 😊

reklama
ok dziękuję . Pytam tylko dlatego bo na co dzień mieszkam za granicą gdzie nie ma możliwości tego badania. Jutro już wylatuje i akurat będzie to 7DPO więc zastanawiałam się czy jest sens .
Jeżeli masz pewność co do owulacji to możesz sobie zrobić. Ale raczej nie będzie to jeszcze wiarygodny wynik.

Hejka 👋

Myślicie, że bHCG wykaże już coś 7 dni po owulacji, jeśli doszło do zaplodnienia ? Jest sens ją robić tak wcześnie ?

Z góry dziękuję za odpowiedź. 😊
Ja robiłam 8 dpo i wyszła 7,03 a po 48 h było już 30
Ale każdy przypadek jest inny. Możesz zrobić, jeśli nie wyjdzie - powtórzysz po kilku dniach dla pewności.

Zaczynasz się czepiać w tym wątku, bo w innym ci nie wyszło? Idź być sfrustrowana gdzie indziej.
Nie, po prostu razi mnie to, że ktoś odpowiada nie na temat jakby czytanie ze zrozumieniem było problemem. Poza tym w innych wątkach raczej mnie się ktoś czepia bo na pewno nie ja.

Ostatnia edycja:
Nie, po prostu razi mnie to, że ktoś odpowiada nie na temat jakby czytanie ze zrozumieniem było problemem. Poza tym w innych wątkach raczej mnie się ktoś czepia bo na pewno nie ja.
A mnie mierzi to, że ludzie stwarzają sztuczne problemy, próbując na siłę się dowartościować, poprzez zwracanie komuś uwagi.

Życie.

reklama
Do góry