reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BetaHCG

G

guest-1727465352

Gość
Hejka 👋

Myślicie, że bHCG wykaże już coś 7 dni po owulacji, jeśli doszło do zaplodnienia ? Jest sens ją robić tak wcześnie ?

Z góry dziękuję za odpowiedź. 😊

reklama
ok dziękuję . Pytam tylko dlatego bo na co dzień mieszkam za granicą gdzie nie ma możliwości tego badania. Jutro już wylatuje i akurat będzie to 7DPO więc zastanawiałam się czy jest sens .
Jeżeli masz pewność co do owulacji to możesz sobie zrobić. Ale raczej nie będzie to jeszcze wiarygodny wynik.

Hejka 👋

Myślicie, że bHCG wykaże już coś 7 dni po owulacji, jeśli doszło do zaplodnienia ? Jest sens ją robić tak wcześnie ?

Z góry dziękuję za odpowiedź. 😊
Ja robiłam 8 dpo i wyszła 7,03 a po 48 h było już 30
Ale każdy przypadek jest inny. Możesz zrobić, jeśli nie wyjdzie - powtórzysz po kilku dniach dla pewności.

Zaczynasz się czepiać w tym wątku, bo w innym ci nie wyszło? Idź być sfrustrowana gdzie indziej.
Nie, po prostu razi mnie to, że ktoś odpowiada nie na temat jakby czytanie ze zrozumieniem było problemem. Poza tym w innych wątkach raczej mnie się ktoś czepia bo na pewno nie ja.

Ostatnia edycja:
Nie, po prostu razi mnie to, że ktoś odpowiada nie na temat jakby czytanie ze zrozumieniem było problemem. Poza tym w innych wątkach raczej mnie się ktoś czepia bo na pewno nie ja.
A mnie mierzi to, że ludzie stwarzają sztuczne problemy, próbując na siłę się dowartościować, poprzez zwracanie komuś uwagi.

Życie.

reklama
Do góry