reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Dobry.Hej!
Byłam na becie 3 grudnia wynosiła 213, następnie poszłam na betę 5 grudnia wynosiła 503 czy to dobry przyrost? Jutro idę do lekarza. W aplikacji pokazuje początek 5 tygodnia
Pozdrawiam
Są kalkulatory bety w internecie. Można wrzucić wyniki i pokazuje przyrost
Lady Loka
Ale nie o to zapytałaśWiem że są ale chciałam zapytać jak panie tu miały i co myślą o tym poprostu.
No tu nie ma co myslec. Przyrost albo jest w normie albo nie jest i nie ma tu za dużej filozofii.
Na USG zobaczysz pęcherzyk. I w sumie tyle.
Lady Loka
Przeciez odpisalam przyrost jest w normie.Jak nie o to? Zapytałam czy jest to dobry przyrost, jeżeli nie chce pani odpowiadać to proszę opinać i tyle.
Madame JS
Hej!
Byłam na becie 3 grudnia wynosiła 213, następnie poszłam na betę 5 grudnia wynosiła 503 czy to dobry przyrost? Jutro idę do lekarza. W aplikacji pokazuje początek 5 tygodnia
Pozdrawiam
Kalkulator Beta HCG: Oblicz Normy HCG w CiÄży
Kalkulator beta hCG â tym narzÄdziem sprawdzisz przyrost hormonu Beta HCG i dowiesz siÄ, czy ciÄża rozwija siÄ prawidÅowo i w którym tygodniu ciÄży jesteÅ.
plodnosc.pl
olka11135
Jak nie o to? Zapytałam czy jest to dobry przyrost, jeżeli nie chce pani odpowiadać to proszę opinać i tyle.
Nie ma co myśleć. Przyrost ma być min. 66% a potem reszta.
Ja miałam początkowe super przyrosty a ciąża była pozamaciczna.
Kolejna ciąża super przyrosty, super USG, dziecko jest okazem zdrowia (ma już ponad 11 miesięcy), a ciąża była z mega problemami (zagrożenie przedwczesnym porodem, okropne objawy).
Łącznie byłam 4 razy w ciąży i każda była inna. Tylko jedna skończyła się źle.
reklama
Carl10071986
Zaciekawiona BB
Co o tym sądzicie