reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta

Zuza2222

Początkująca w BB
Hej!
Byłam na becie 3 grudnia wynosiła 213, następnie poszłam na betę 5 grudnia wynosiła 503 czy to dobry przyrost? Jutro idę do lekarza. W aplikacji pokazuje początek 5 tygodnia ;)
Pozdrawiam

reklama
Hej!
Byłam na becie 3 grudnia wynosiła 213, następnie poszłam na betę 5 grudnia wynosiła 503 czy to dobry przyrost? Jutro idę do lekarza. W aplikacji pokazuje początek 5 tygodnia ;)
Pozdrawiam
Dobry.

Są kalkulatory bety w internecie. Można wrzucić wyniki i pokazuje przyrost

Jak nie o to? Zapytałam czy jest to dobry przyrost, jeżeli nie chce pani odpowiadać to proszę opinać i tyle.

Hej!
Pozdrawiam

Jak nie o to? Zapytałam czy jest to dobry przyrost, jeżeli nie chce pani odpowiadać to proszę opinać i tyle.

Nie ma co myśleć. Przyrost ma być min. 66% a potem reszta.
Ja miałam początkowe super przyrosty a ciąża była pozamaciczna.
Kolejna ciąża super przyrosty, super USG, dziecko jest okazem zdrowia (ma już ponad 11 miesięcy), a ciąża była z mega problemami (zagrożenie przedwczesnym porodem, okropne objawy).

Łącznie byłam 4 razy w ciąży i każda była inna. Tylko jedna skończyła się źle.

reklama
Do góry