reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta HCG

No bylam widac pecherzyk ciazowy ciałko żółte serduszka jeszcze nie ;( . za tydzien kontrola przepisal mi dodatkowo clexane no i ta luteine. beta hcg 1809 narazie nie kazał mi badac. to chyba bedzie bardzooooo długi tydzien.

reklama
Super czyli jest dobrze to teraz mocno trzymamy kciuki i trzeba przezyc ten tydzień bo w następnym pewnie zobaczysz juz serduszko: -* pisz tutaj lub na priv do mnie jak chcesz jesli musisz ponarzekać czy wylac swoje obawy... niedawno przechodziłam to co Ty i poki co jest ok z malymi wizytami na pogotowiu jak w sobote .Jutro zaczynam 23 tydz :-)mocno trzymam kciuki: -*

A doradzcie mi czy po trzech poronieniach naleza mi sie jakies badania na nfz na tym etapie ciazy ?? chcialabym porobic wszytsko możliwe ??

Ja po poronieniach mialam badania genetyczne, toxo,TSH itd w ciazy nic mi nie robili bo chyba bardziej skupia sie na tym zeby bylo dobrze. Przynajmniej moj lekarz tak zrobił oczywiscie mialam badania krew, mocz i te wszystkie potrzebne ale standardowe dla ciężarówek; -)

Dziewczyny mam pytanie czy beta powinna caly czas rosnac o 66 % w ciazu 48 H

bo moje wyniki ostatnie to 4120 po 48 5280 wiec nie ma przyrostu 66 %. :(((((
Pytanie nr 2 11 lat temu jak bylam z synem w ciazy mialam toxoplazmoze czynna bralam rovamycyne.

Teraz wyniki odebralam z toxo i tak

Toxo IgG awidnosc 45,60 NORMY Niska awidnosc =<40 Wysoka awidnosc >40

Toxo IgG 64,3 IU /ml N <1,0
Toxo IgM 3,1 AU/ml N <0,8

Anesi w poniedzialek mam wizyte tylko martwi mnie to ze na tym etapie to powinno byc juz chyba duzo wiecej ponad 20,000 tys to conajmniej jak zytam to w 6 tyg beta jest zdecydowanie wieksza. ??

reklama
ewka ja chyba jestem jakas wariatka może to możliwe czy jak>?? uzależniona od robienia bety ??? ale pamietam jak bylam z synem w ciazy to ta beta byla duzo wieksza i moze dlatego mam obawy przeciez tyle bety to malo i dlatego sie stresuje :(

Do góry