reklama
mietówka33
Fanka BB :)
Super czyli jest dobrze to teraz mocno trzymamy kciuki i trzeba przezyc ten tydzień bo w następnym pewnie zobaczysz juz serduszko: -* pisz tutaj lub na priv do mnie jak chcesz jesli musisz ponarzekać czy wylac swoje obawy... niedawno przechodziłam to co Ty i poki co jest ok z malymi wizytami na pogotowiu jak w sobote .Jutro zaczynam 23 tydz :-)mocno trzymam kciuki: -*
mietówka33
Fanka BB :)
Ja po poronieniach mialam badania genetyczne, toxo,TSH itd w ciazy nic mi nie robili bo chyba bardziej skupia sie na tym zeby bylo dobrze. Przynajmniej moj lekarz tak zrobił oczywiscie mialam badania krew, mocz i te wszystkie potrzebne ale standardowe dla ciężarówek; -)
olka1981
Zaangażowana w BB
Dziewczyny mam pytanie czy beta powinna caly czas rosnac o 66 % w ciazu 48 H
bo moje wyniki ostatnie to 4120 po 48 5280 wiec nie ma przyrostu 66 %. ((((
Pytanie nr 2 11 lat temu jak bylam z synem w ciazy mialam toxoplazmoze czynna bralam rovamycyne.
Teraz wyniki odebralam z toxo i tak
Toxo IgG awidnosc 45,60 NORMY Niska awidnosc =<40 Wysoka awidnosc >40
Toxo IgG 64,3 IU /ml N <1,0
Toxo IgM 3,1 AU/ml N <0,8
bo moje wyniki ostatnie to 4120 po 48 5280 wiec nie ma przyrostu 66 %. ((((
Pytanie nr 2 11 lat temu jak bylam z synem w ciazy mialam toxoplazmoze czynna bralam rovamycyne.
Teraz wyniki odebralam z toxo i tak
Toxo IgG awidnosc 45,60 NORMY Niska awidnosc =<40 Wysoka awidnosc >40
Toxo IgG 64,3 IU /ml N <1,0
Toxo IgM 3,1 AU/ml N <0,8
reklama
olka1981
Zaangażowana w BB
ewka ja chyba jestem jakas wariatka może to możliwe czy jak>?? uzależniona od robienia bety ??? ale pamietam jak bylam z synem w ciazy to ta beta byla duzo wieksza i moze dlatego mam obawy przeciez tyle bety to malo i dlatego sie stresuje
Podziel się: