reklama
mietówka33
Fanka BB :)
Nie panikuj tylko umów sie do gina bo sie wykonczysz kobieto !! Wiem dokładnie co czujesz bo ja od początku ciazy panikowalam a teraz juz jest 22 tydz no i coz nadal panikuje :-) idz do gina i tyle bardzo mądrze ktoras dziewczyna napisala ciaza to nie matematyka . Trzymam kciuki daj znac co Ci lekarz na wizycie powie aaaa i zmien moze lekarza bo ten z.lekka Cie stresuje chyba.
agnesis
i tak nerwica i tak mam złe przeczucie
Co by się nie działo, nie masz na to wpływu. Wycisz się i uspokój, lepiej to wpłynie na ciebie i ciążę.
mietówka33
Wszystko bedzie dobrze zobaczysz beta ladnie przyrasta nie masz plamien nie zamartwiaj sie. Ja na poczatku tej ciazy biegalam caly czas do toalety i sprawdzalam czy nie plamie bo w taki sposob zaczely sie 2 poprzednie poronienia ... do dzis z reszta boje sie plamien jak ognia a jak synek mnie nie kopnie caly dzien to mam zawal.. pij melisę to jest dozwolone w.ciazy i nie zadreczaj sie tylko pójdź do lekarza. Nie ukrywam tez ze pomogły mi dziewczyny z forum przetrwac ciezkie chwile zatem jal Ci ciezko pisz ile wlezie tylko pójdź do lekarza dla fasolki w brzuchu to zrob bo zestresowana mama to zestresowana fasolinka: -*
Olka co ma być ro już i tak będzie, choc wiem, że stres jest ogromny idz do gina i powiedz o wszystkim. Mi beta rosła wzorcowo i nie pomyślałabym, że jest coś nie tak a ze mną na sali leżała dziewczyna z betą zle przyrastającą i kiedy ja miałam zabieg ona widziała serduszko. Głowa do góry !
reklama
mietówka33
Wszystko bedzie dobrze poki co pisz przeżyjemy weekend a.w poniedziałek zalatwiaj gina.i sie nie katuj: -*
Podziel się: