littlepela
Początkująca w BB
Hej, dziś 15 dni po owulacji potwierdzonej monitoringiem. Zrobiłam beta HCG z krwi wynik 14.4. To chyba za mało prawda? Czy jest szansa że jeszcze ta ciąża się rozwinie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczesna ciąża.. zrób sobie po 48h lib 72 h sprawdž przyrost, jeśli jest ok to poczekaj ok 3 tyg do lekarza.Hej, dziś 15 dni po owulacji potwierdzonej monitoringiem. Zrobiłam beta HCG z krwi wynik 14.4. To chyba za mało prawda? Czy jest szansa że jeszcze ta ciąża się rozwinie?
U mnie beta teoretycznie 13 dpo (nie miałam potwuerdzonej minitoringiem) wynosiła 22,60... po 72h 80,68... Myszka moja ma 7 miesięcy.Według normy z laboratorium jest 2-4 tydzień: 39.1- 8388. Dlatego straciłam nadzieję
Przykro mi, ale nie. Wygląda mi to na biochem... możesz za 2 dni skontrolować czy spada.Hej.
Czy ktoś może mi z was potwierdzić moje myśli że moje oczekiwania poprostu zmalały do zera ?
Robilam test 20.06 pozytywny itego samego dnia poszłam zrobić bete hcg 20.06 beta 19.27 mlu a 22go beta 20.77 mlu . Czyli praktycznie nic nie urosło . Tak jak mnie intuicja podpowiada żadnych szans na zdrową ciążę ?
No tez tak właśnie myślę . To juz będzie moja druga strata .. ostania była 13 m-cy temu nie wiem co jest ze mną nie takPrzykro mi, ale nie. Wygląda mi to na biochem... możesz za 2 dni skontrolować czy spada.