reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta Hcg

Kinnia95

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Od dwóch lat staramy się z partnerem o dziecko. Wczorajszy test pozytywny i wczorajsza beta 26. Mam rozjechane cykle wiec nie mam pojęcia kiedy była owulacja.. oststni stosunek 6 sierpnia. Więc to pewnie w tych okolicach. Jutro idę na powtórną betę. Trochę się martwię że ta beta jest troszkę za niska..

reklama
Hej. Więcej niz 5 czyli ciąża. Proponuję zrobić powtórne badanie beta hcg 48h od pierwszego i wtedy sprawdzić przyrost na kalkulatorze dostępnym w internecie. Trzymam kciuki! 😘

Jutro idę. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Od stosunku minęło 10 dni. A ginekolog mówił, że jeśli niewiadomo kiedy wypadła owulacja to dzień zapłodnienia liczy się dniem stosunku. Jestem już po jednym biochemie i tak się martwię, że sytuacja się powtórzy.

Jutro idę. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Od stosunku minęło 10 dni. A ginekolog mówił, że jeśli niewiadomo kiedy wypadła owulacja to dzień zapłodnienia liczy się dniem stosunku. Jestem już po jednym biochemie i tak się martwię, że sytuacja się powtórzy.

Teraz juz nie masz na nic wplywu. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc i czekac

Cześć dziewczyny. Od dwóch lat staramy się z partnerem o dziecko. Wczorajszy test pozytywny i wczorajsza beta 26. Mam rozjechane cykle wiec nie mam pojęcia kiedy była owulacja.. oststni stosunek 6 sierpnia. Więc to pewnie w tych okolicach. Jutro idę na powtórną betę. Trochę się martwię że ta beta jest troszkę za niska..
Ja jestem dzisiaj 10dni po transferze zarodka i wynik to tylko 15, ale walczę, najważniejszy przyrost, trzymam kciuki ♡

reklama
Najważniejszy jest przyrost - zrób betę po 48h, najlepiej o tej samej porze i w tym samym laboratorium.
Mi ginekolog poleciła przyjść jak beta będzie ponad 1000 wynosić, wtedy na usg już będzie widać wszystko 🙂

Do góry