No więc trzymam kciuki!Nie dostałam jeszcze miesiączki, jutro powtórzę betę , zobaczymy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No więc trzymam kciuki!Nie dostałam jeszcze miesiączki, jutro powtórzę betę , zobaczymy![]()
29 dc , ja mam cykle co 30-31 dni , poczekam już do jutraNo więc trzymam kciuki!A masz może test? Nie kusi Cie żeby sprawdzić? W sumie który dzień cyklu masz? Dość szybko pokazał się pozytywny test,więc póki nie ma miesiączki nadzieja jest zawsze.
Daj znać jak będziesz po i będziesz znała wynik. U mnie też dość szybko testy pokazywały ciążę, więc cichutko trzymam za Ciebie kciuki. :-)29 dc , ja mam cykle co 30-31 dni , poczekam już do jutra![]()
Robiłam pierwsza betę chyba 6 dni przed okresem i była 7,03Cześć .
Jestem tu nowa i chciałam się poradzić może któraś była w podobnej sytuacji .
Mianowicie w kwietniu br poroniłam w 8 tc. Od sierpnia staramy się o 2 dziecko , dodam że mamy 2 letniego syna . W tym miesiącu wyszla mi bardzo bardzo blada kreska w poniedziałek, taki cień cienia .. dzisiaj zrobiłam betę wynik 9.2 , okres powinnam dostać w tą sobotę za 3 dni .
Napisałam do mojego ginekologa czy są jakieś szanse na dalszy rozwój powiedział że beta jest zbyt niska i żeby się nie nastawiać i on myśli że to nie była ciąża w ogóle..
Poprosiłam koleżankę by napisala do swojego ginekologa i on odpisał że badanie 3 dni przed miesiączka jest wcześnie wykonane i żeby zrobić je w dniu spodziewanej miesiączki bo moze wzrosnąc.. 2 lekarzy każdy ma inną odpowiedź.
Sama już nie wiem co myśleć może któraś miała taką sytuację i zakończyła się szczęśliwie.
![]()
Dziewczyny! Po 48 godzinach dzisiaj beta 28.8.Daj znać jak będziesz po i będziesz znała wynik. U mnie też dość szybko testy pokazywały ciążę, więc cichutko trzymam za Ciebie kciuki. :-)
Że prawidłowo przyrosla.Dziewczyny! Po 48 godzinach dzisiaj beta 28.8.
Co mam myśleć o tym?
Masz rację. Trochę przykre, że ginekolog od razu wykluczył ciążę, gdzie nawet jeszcze dziewczyna nie była "po" miesiączce tylko przed. Co innego,gdyby się spóźniała.. a tutaj kompetencje lekarza dają do myślenia.Że prawidłowo przyrosla.
Umów się na wizytę do lekarza, w okolicach 6-7 tygodnia ciąży powinno już być widać zarodek z bijacym sercem. U mnie było to 5+5
I szczerze mówiąc to zmieniłabym lekarza, skoro twój skazał ciąże na straty po jednym wyniku betyZobacz załącznik 1663842
Masz link do kalkulatora betyHej dziewczyny, dziś beta 93.9 .
Ładnie rośnie czy to za mało?