reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Beta HCG po zastrzyku Ovitrelle

Lekarz właśnie napisał mi aby mimo mojego progesteronu narazie kontynuować duphaston 🤷🏻‍♀️ dlatego wolałam sama o tym nie decydować, bo tak myślałam że niewiadomo jaka będzie decyzja.
A wizyta na 28.02 ustalona wtedy go podpytam dalej czy jest konieczność kontynuowania.
Czy Ty również mimo takiego progesteronu miałaś duphaston lub luteinę ?
Nie, u mnie nigdy nie było problemu z progesteronem, nawet w ciążach straconych. Dobrze, że napisałaś do lekarza. Daj znać jeśli się okaże, że to ciąża mnoga 😏 Spokojnych 9 miesięcy😊

reklama
Nie, u mnie nigdy nie było problemu z progesteronem, nawet w ciążach straconych. Dobrze, że napisałaś do lekarza. Daj znać jeśli się okaże, że to ciąża mnoga 😏 Spokojnych 9 miesięcy😊
Oczywiście za 2 tygodnie się odezwę jak wizyta czy wszystko ok i czy okazało się że to bliźniaki 😅 choć jedno w zupełności by mi wystarczyło 🤭❤️
Ale co by nie było będę się cieszyć.
Napisze tu aktualizacje 28 lutego po wizycie ❤️

Lepiej powiedz jak tam walentynki z taka atomówka dla meza 😁
Właśnie dzis wrócił do domu z delegacji więc dopiero się dowiedział, był szok ale mega pozytywny ogromnie sie ucieszyl powiedzial ze to najlepszy prezent jaki mogl sobie wymarzyć 🫶🥰 dzisiaj będziemy świętować on przy winku (które kupiłam nam na walentynki w niewiedzy że się uda 😅🤷🏻‍♀️) a ja przy picolo ❤️😃

Ogólnie dobrze, chociaż mam co raz czesciej karuzele w głowie 😅 i mdli mnie najczęściej z rana, ból piersi po bokach, czasami jakby uczucie pieczenia/rozpierania, dodatkowo zazwyczaj wieczorami lub w nocy mam jakieś kłucia w podbrzuszu delikatne raz po prawej raz po lewej ale dziwne bo w ciągu dnia bardzo rzadko zazwyczaj w nocy mi się to objawia mam nadzieję że to nic niepokojącego ale staram się nie panikować i na chlodno podchodzić do tej ciąży bez stresu.
W środę wieczorem wizyta u lekarza pierwsza nie moge sie doczekac i mam nadzieje uslyszec "wszystko jest ok" tylko to mam w głowie 😊 dziś 43dc.
29dni po owulacji.

Ogólnie dobrze, chociaż mam co raz czesciej karuzele w głowie 😅 i mdli mnie najczęściej z rana, ból piersi po bokach, czasami jakby uczucie pieczenia/rozpierania, dodatkowo zazwyczaj wieczorami lub w nocy mam jakieś kłucia w podbrzuszu delikatne raz po prawej raz po lewej ale dziwne bo w ciągu dnia bardzo rzadko zazwyczaj w nocy mi się to objawia mam nadzieję że to nic niepokojącego ale staram się nie panikować i na chlodno podchodzić do tej ciąży bez stresu.
W środę wieczorem wizyta u lekarza pierwsza nie moge sie doczekac i mam nadzieje uslyszec "wszystko jest ok" tylko to mam w głowie 😊 dziś 43dc.
29dni po owulacji.

Ja tez mialam mega zawroty w 1 trym a i nawet w 2 na poczatku sie zdarzalo. Takze wszystkie objawy - normalka :-) tak trzymaj :-))
Do srody juz rzut beretem! I bedzie dobrze! Nie ma opcji :-)

Ja tez mialam mega zawroty w 1 trym a i nawet w 2 na poczatku sie zdarzalo. Takze wszystkie objawy - normalka :-) tak trzymaj :-))
Do srody juz rzut beretem! I bedzie dobrze! Nie ma opcji :-)
Napisze aktualizacje w środę wieczorem jak po lekarzu ❤️ jestem dobrej myśli.
Takie kłucia delikatne w podbrzuszu też są chyba normalne ? Jedyne co mnie dziwi to że głównie w nocy 😅

reklama
Napisze aktualizacje w środę wieczorem jak po lekarzu ❤️ jestem dobrej myśli.
Takie kłucia delikatne w podbrzuszu też są chyba normalne ? Jedyne co mnie dziwi to że głównie w nocy 😅

Rozne bole sa ok bo jegomosc-ini nieznanej plci sie tan kokosi a ze czujesz je bardziej noca to najnormalniejsze w swiecie bo w nocy sie wyciszasz i Ty i swiat i wtedy odczuwasz wiecej:-) ale oczywiscie kazdy bol nalezy skonsultowac z lekarzem wiec zapisuj w kajeciku stos pytan i spostrzezen - kalafior(mozg) w ciazy pracuje w trybie kalafiora takze duzo mozna zapomniec. Trzymam mocno kciuki 🤞

Do góry