Motylek00.
Początkująca w BB
Moze wczesna i dlategoNiestety. Nie ciąża jest powodem spóźnienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze wczesna i dlategoNiestety. Nie ciąża jest powodem spóźnienia
Wczesna gdyby była to miałabyś wynik więcej niż 5. Nie wykluczone oczywiście, ze ciąża przez chwilę była i stąd opóźnienie, a beta już spadła. Jak Ci się spóźnia okres tydzień to byłby już 5 tydzień ciąży beta byłaby już wysoka. Przykro miMoze wczesna i dlatego
Moze wczesna i dlatego
Jedyną możliwością jest, że owulacja się dużo opóźniła, co może mieć miejsce przy bardzo nieregularnych cyklach. Ale jeśli są regularne, to obstawialabym to samo co Ty, Nulini...Mogła być to ciąża biochemiczna i beta już spadła, ale na pewno nie wczesna ciąża, skoro miesiączka spóźnia się już 8 dni.
No trochę niska ta beta. U mnie 14 dni po IUI wyosiła 11 i niestety to była biochemicza ciąża. U Ciebie może być niestety podobnie.Witam. Jestem nowa na forum mam pytanie dostałam dziś wynik bety jestem 14 dni po inseminacji wynik to 6. Na rozpisce zakresu jest napsiaen że 5 do 71,8 to 3 tydzień. Czy jest to ciąża czy za niski ten wynik?
Dzien dobry mam wynik 2.30 mlu/ml a miesiączki dalej nie maCo oznacza taki wynik? Ciąża czy brak?
Wynik HCG-beta ilościowo < 0.5 mlU/ml min 0 max 3,1
Ciąża 0,2 - 1 tydzień 5 - 50
Ciąża 1 - 2 tydzień 50 - 500
Ciąża 2 - 3 tydzień 100 - 5000
Ciąża 3 - 4 tydzień 500 - 10000
Ciąża 4 - 5 tydzień 1000 - 50000
Ciąża 5 - 6 tydzień 10000 - 100000
Ciąża 6 - 8 tydzień 15000 - 200000
Ciąża 8 -12 tydzień 10000 - 100000
A ile się spóźnia okres? Na ta chwile w ciąży nie jesteś.Dzien dobry mam wynik 2.30 mlu/ml a miesiączki dalej nie ma