Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Absolutnie nie ma ciąży, ale ponieważ się nakręcasz i pragniesz być w ciąży, to organizm może płatać figle, nawet takie, jak zachcianki i wieczny "głód"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyje to się w drugim trymestrze, a nie tuż po zapłodnieniu. Po zapłodnieniu można tyć, jak się za dużo je. A zachcianki ma się i bez ciąży. To nic niezwykłego.Że tyje i nostop jem mam śmieszne zachcianki
OkTyje to się w drugim trymestrze, a nie tuż po zapłodnieniu. Po zapłodnieniu można tyć, jak się za dużo je. A zachcianki ma się i bez ciąży. To nic niezwykłego.
Za objawy ciąży odpowiada gwałtownie rosnąca betaHCG, która u Ciebie wynosi 0. Wszystko co czujesz lub wydaje Ci się, że czujesz, nie może być objawem ciążowym, bo nie masz hormonu, który za objawy ciążowe by odpowiadał.
A skoro do miesiączki masz jeszcze kilka dni, to po co tak wcześnie robisz testy ciążowe i badasz betaHCG? Jeśli robisz za wcześnie, zarodek mógł jeszcze się nawet nie zagnieździć. Poczekaj do terminu miesiączki i jak nie przyjdzie, to zrób test.
Oznacza tylko tyle, ze brak ciąży w jednym i drugim przypadku.Co to oznacza przed tem miałam 0.5 a teraz mam 0.100
Co oznacza taki wynik? Ciąża czy brak?
Wynik HCG-beta ilościowo < 0.5 mlU/ml min 0 max 3,1
Ciąża 0,2 - 1 tydzień 5 - 50
Ciąża 1 - 2 tydzień 50 - 500
Ciąża 2 - 3 tydzień 100 - 5000
Ciąża 3 - 4 tydzień 500 - 10000
Ciąża 4 - 5 tydzień 1000 - 50000
Ciąża 5 - 6 tydzień 10000 - 100000
Ciąża 6 - 8 tydzień 15000 - 200000
Ciąża 8 -12 tydzień 10000 - 100000
Jesli dobrze widze wartosc 3.60Czesc mam pytanie robila hcg ale nie znam sie na wynikach pomożecie
Jeśli dobrze widzę to Twój wynik to 3,6? Oznacza brak ciąży jeśli takCzesc mam pytanie robila hcg ale nie znam sie na wynikach pomożecie
Niestety. Nie ciąża jest powodem spóźnieniaTylko okres spoznia mi sie 8dni i myslalam ze jestem w ciazy?