reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta bhcg

reklama
hmm bardzo niskie wartosci by cokolwiek stwierdzic, ciaza zaczyna sie od 5, a Ty masz wartosci ponizej.
Jakim cudem testy wychodza pozytywne przy takiej becie to tez fenomen
Nie mniej, trzymam kciuki! Powtorz bete znow za 48 h

2 testy pozytywne, beta podwoiła się po 2 dobach, w środę będziesz miała ponad 6,0. Wg mnie to 100 procent ciaza, po prostu wczesna. Ja też u siebie "wykryłam" ciąże przy becie na poziomie niewiele ponad 2😁

hmm bardzo niskie wartosci by cokolwiek stwierdzic, ciaza zaczyna sie od 5, a Ty masz wartosci ponizej.
Jakim cudem testy wychodza pozytywne przy takiej becie to tez fenomen
Nie mniej, trzymam kciuki! Powtorz bete znow za 48 h
Powtórzę powtórzę tez jestem w szoku ze testy wychodzą ale rozmawiając z moim ginekologiem moze sie tak zdążyć ze stężenie w moczu test wyczuwa dam wam znać w środę

2 testy pozytywne, beta podwoiła się po 2 dobach, w środę będziesz miała ponad 6,0. Wg mnie to 100 procent ciaza, po prostu wczesna. Ja też u siebie "wykryłam" ciąże przy becie na poziomie niewiele ponad 2😁
Dam Znać w środę ale po bólu piersi i braku Miesiączki również ja odbstawiam tym bardziej ze po poronieniu mialam bete zaledwie 0,14

ja za Ciebie trzymam kciuki bardzo.

Natomiast sie zastanawiam, skoro beta ponizej 5 nie wskazuje na ciaze i jest to generalnie beta wskazujaca na brak ciazy to jak to mozliwe ze testy pokazuja dwie kreski? bo w sumie bete mniejsza niz 5 moze miec teoretycznie kazda nieciezarna, a nieciezarnym testy pozytywne nie wychodza🙈 taka luzna rozkminka

Patrząc na skrawek danych gdzie są normy przy twoim wyniku to nie jesteś w ciąży. Tam 1 tydzień zaczyna się od jednostki 50.

ja za Ciebie trzymam kciuki bardzo.

Natomiast sie zastanawiam, skoro beta ponizej 5 nie wskazuje na ciaze i jest to generalnie beta wskazujaca na brak ciazy to jak to mozliwe ze testy pokazuja dwie kreski? bo w sumie bete mniejsza niz 5 moze miec teoretycznie kazda nieciezarna, a nieciezarnym testy pozytywne nie wychodza🙈 taka luzna rozkminka

Ja nie przy takiej becie widziałam tu na forum kreski na testach ;)

reklama
Do góry