MartaMarkry
Fanka BB :)
ty betę robilas po 48h godzinach jak się zaleca, a tu padło pytanie padło o zrobienie po 24h lub czterech dniach.Ja robiłam bete wtorek beta 783,0 czwartek beta 2300
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ty betę robilas po 48h godzinach jak się zaleca, a tu padło pytanie padło o zrobienie po 24h lub czterech dniach.Ja robiłam bete wtorek beta 783,0 czwartek beta 2300
nie popatrzą. Nie swiruj, lec zbadaj i jużTo jadę, chyba nie popatrzą tam na mnie jak na wariatkę
Napewno urosła zobacz jak u mnieTo jadę, chyba nie popatrzą tam na mnie jak na wariatkę
Super informacja ja to już zachowuje się jak wariatkatak jest to możliwe. Pęcherzyk widać przy becie około tysiaca w górę. Beta rośnie sprawnie na początku, wiec 5 dni może zrobić duża roznice.
Nie to,że nie chce. Ale ile osób ma Ci jeszcze napisać,że przy takiej becie będzie widoczny pęcherzyk? W poniedziałek byłaś za wcześnie. I nie była to wina sprzętu,tylko bardzo wczesnej ciąży. Teraz po tych 5 dniach wszystko mogło się zmienić. Więc nie pytaj już o to kolejne 25 razy,tylko po prostu czekaj na wizytę.Jeśli nie chcesz nie odpisuj proste
Jest sens, skoro nie możesz iść w sobotę jak najbardziej rób bete, będziesz spokojniejsza trzymam mocno kciuki!Powiedzcie mi czy jest sens robić betę po 24 godzinach?
Jak nie, to będę mieć odstęp od czwartku(24.11.) do poniedziałku (28.11), żeby zobaczyć przyrost.
Czekam na betę po 24 godzinach, mam nadzieję że chociaż trochę wzrosła. Jeszcze trzy dni do okresu to może niewiele wzrośnie. Kto wie. Trzeba się uzbroić w cierpliwość.Jest sens, skoro nie możesz iść w sobotę jak najbardziej rób bete, będziesz spokojniejsza trzymam mocno kciuki!
Chyba nie jesteśmy wariatkami, bo pani z laboratorium powiedziała że dziewczyny czasem przychodzą codziennie. Nie zdziwiła sięSuper informacja ja to już zachowuje się jak wariatka
nie ma znaczenia ile do okresu zostało, jeśli już jest jedna dodatnia beta.Czekam na betę po 24 godzinach, mam nadzieję że chociaż trochę wzrosła. Jeszcze trzy dni do okresu to może niewiele wzrośnie. Kto wie. Trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Dzięki kreatwnynick
A jeśli beta jest dodatnia i testy też to może przyjąć okres?nie ma znaczenia ile do okresu zostało, jeśli już jest jedna dodatnia beta.