reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta 22,0 cztery dni przed okresem

to już twoja decyzja. Możesz po upewnieniu się za dwa dni tez powiedzieć, ale sama po sobie wiem ze czasami te dwa dni to wieczność i to już kwestia teraz jak czujesz bo tak jak mówisz to nadal wcześnie 😅

Jeśli mówisz odrazu to poprostu tez mu powiedz ze za dwa dni idziesz powtórzyć, dla pewności (nie każdy facet ogarnia ze scenariusze mogą być różne :) )
Właśnie te dwa dni to wieczność, katorga, jestem zmęczona, drażliwa, cycki bolą, głowa, mam ochotę to powiedzieć ale póki nie jestem pewna to boję się że coś pójdzie nie tak, sama nie wiem

reklama
Właśnie te dwa dni to wieczność, katorga, jestem zmęczona, drażliwa, cycki bolą, głowa, mam ochotę to powiedzieć ale póki nie jestem pewna to boję się że coś pójdzie nie tak, sama nie wiem
Uwierz, że w ciąży jest tyle sytuacji, które wymagają cierpliwości, że te 2 dni czekania na betę to jest dopiero wierzchołek góry lodowej 😄

Cześć dziewczyny 20 listopada byłam u lekarza beta wynosiła 786,40 nic nie zobaczył na usg widocznie poszłam za wcześnie wczoraj beta wynosiła 2300 dzisiaj mam lekarza czy dziś jest szansa żeby zobaczyć pęcherzyk ciążowy ?jesli by była ciąża pozamacziczna to tez beta by rosła 66% w 48h?

Cześć dziewczyny 20 listopada byłam u lekarza beta wynosiła 786,40 nic nie zobaczył na usg widocznie poszłam za wcześnie wczoraj beta wynosiła 2300 dzisiaj mam lekarza czy dziś jest szansa żeby zobaczyć pęcherzyk ciążowy ?jesli by była ciąża pozamacziczna to tez beta by rosła 66% w 48h?
Tak, przy takiej becie już powinien być widoczny pęcherz ciążowy
I tak przy cp też potrafią być prawidłowe przyrosty bhcg

Tak, przy takiej becie już powinien być widoczny pęcherz ciążowy
I tak przy cp też potrafią być prawidłowe przyrosty bhcg
Stresuje się bardzo przed wizytą ale czy jest to możliwe że 20 listopada nie było widać pęcherzyka a 25 listopada już będzie ?jak jestem kompletnie zielona w tym

reklama
Stresuje się bardzo przed wizytą ale czy jest to możliwe że 20 listopada nie było widać pęcherzyka a 25 listopada już będzie ?jak jestem kompletnie zielona w tym
Tak jest to możliwe 😄 czasem to kwestia kilku godzin.
Czasem też u jednego lekarza widać a u innego nie, bo zależy od jakości sprzętu

Do góry