Zuzanna1996
Fanka BB :)
Dziękuje jestem trochę spokojniejszaTak jest to możliwe czasem to kwestia kilku godzin.
Czasem też u jednego lekarza widać a u innego nie, bo zależy od jakości sprzętu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje jestem trochę spokojniejszaTak jest to możliwe czasem to kwestia kilku godzin.
Czasem też u jednego lekarza widać a u innego nie, bo zależy od jakości sprzętu
Już tyle osób napisało Ci,że tak, może być widoczny pęcherzyk. Czego jeszcze oczekujesz?Stresuje się bardzo przed wizytą ale czy jest to możliwe że 20 listopada nie było widać pęcherzyka a 25 listopada już będzie ?jak jestem kompletnie zielona w tym
Niczego .Już tyle osób napisało Ci,że tak, może być widoczny pęcherzyk. Czego jeszcze oczekujesz?
Jeśli nie chcesz nie odpisuj prosteNiczego .
Ja robiłam bete wtorek beta 783,0 czwartek beta 2300Powiedzcie mi czy jest sens robić betę po 24 godzinach?
Jak nie, to będę mieć odstęp od czwartku(24.11.) do poniedziałku (28.11), żeby zobaczyć przyrost.
sens jest zawsze. Zobaczysz czy rośnie, być może nawet po dniu się podwoilaPowiedzcie mi czy jest sens robić betę po 24 godzinach?
Jak nie, to będę mieć odstęp od czwartku(24.11.) do poniedziałku (28.11), żeby zobaczyć przyrost.
Zuzanna, w którym jesteś dniu cyklu?Ja robiłam bete wtorek beta 783,0 czwartek beta 2300
To jadę, chyba nie popatrzą tam na mnie jak na wariatkęsens jest zawsze. Zobaczysz czy rośnie, być może nawet po dniu się podwoila
Już ktoś napisał ci ze czwartek a poniedziałek to przepaść i ciężko będzie sprawdzić realny wzrost.
tak jest to możliwe. Pęcherzyk widać przy becie około tysiaca w górę. Beta rośnie sprawnie na początku, wiec 5 dni może zrobić duża roznice.Stresuje się bardzo przed wizytą ale czy jest to możliwe że 20 listopada nie było widać pęcherzyka a 25 listopada już będzie ?jak jestem kompletnie zielona w tym