reklama
Sok z żuka
Fanka BB :)
A masz już brzuch wyglądający jak ten 18tc? W sierpniu wygladal jak ten w 15tc
Tak, jest większy. Co do odpowiedzi pozostałych Pań- uważam, że brakuje Wam empatii. Rozumiem, że sytuacja może dla WAS być absurdalna, dla mnie nie jest. Mam objawy, które są typowe i jest ich coraz więcej. Wiem jak się czuję i chciałam się Was doradzić. Mam wrażenie, że niektórym brakuje trochę człowieczeństwa...A masz już brzuch wyglądający jak ten 18tc? W sierpniu wygladal jak ten w 15tc
Zazuu
Tak, jest większy. Co do odpowiedzi pozostałych Pań- uważam, że brakuje Wam empatii. Rozumiem, że sytuacja może dla WAS być absurdalna, dla mnie nie jest. Mam objawy, które są typowe i jest ich coraz więcej. Wiem jak się czuję i chciałam się Was doradzić. Mam wrażenie, że niektórym brakuje trochę człowieczeństwa...
Nic się nie denerwuj. Mojej szwagierki mamy koleżanka brata córka znała syna kolegi od księdza szwagierki, która miała tak samo.
Beta negatywna, na usg nic nie było widać, ruchów nie czuła nigdy, tylko brzuch jej rósł i nikt nie wierzył, a lekarz to ją w ogóle wyśmiał. Finalnie zdziwienie jak urodziła w stajence, a jej konkubent Józef to dopiero jej uwierzył jak jakieś typki z zagranicy przyszli z prezentami i stwierdził, że skoro tą historią interesują się nawet za granicą to pewnie by nie ściemniała. Co śmieszne oni nawet seksu nie uprawiali, ale kiedyś wytarła się jego ręcznikiem i to pewnie to
AScarlett
Moderator
Tak, jest większy. Co do odpowiedzi pozostałych Pań- uważam, że brakuje Wam empatii. Rozumiem, że sytuacja może dla WAS być absurdalna, dla mnie nie jest. Mam objawy, które są typowe i jest ich coraz więcej. Wiem jak się czuję i chciałam się Was doradzić. Mam wrażenie, że niektórym brakuje trochę człowieczeństwa...
Ciąża urojona
Ciąża urojona jest przykładem poważnego zaburzenia psychicznego, dotyczącego kobiet, które borykają się z problemem niepłodności i bezskutecznie starają się o dziecko...
portal.abczdrowie.pl
Polecam poczytać.
Lady Loka
A jakieś to te objawy typowe masz?Tak, jest większy. Co do odpowiedzi pozostałych Pań- uważam, że brakuje Wam empatii. Rozumiem, że sytuacja może dla WAS być absurdalna, dla mnie nie jest. Mam objawy, które są typowe i jest ich coraz więcej. Wiem jak się czuję i chciałam się Was doradzić. Mam wrażenie, że niektórym brakuje trochę człowieczeństwa...
Ruchy już czujesz?
Nie wiem czy ma sens odpowiadania na te pytania. Co do ruchów, to najczęściej czuję wieczorem, w ciągu dnia też i nie wiem jak miałoby mi się to pomylić z perystaltyką jelit jeśli przykładowo danego dnia nic nie jadłam. Czuję też typowe bóle w łydkach, generalnie obrzęki, czasem znikąd zgagaA jakieś to te objawy typowe masz?
Ruchy już czujesz?
Lady Loka
Zgaga i obrzęki występuję też poza ciazą.Nie wiem czy ma sens odpowiadania na te pytania. Co do ruchów, to najczęściej czuję wieczorem, w ciągu dnia też i nie wiem jak miałoby mi się to pomylić z perystaltyką jelit jeśli przykładowo danego dnia nic nie jadłam. Czuję też typowe bóle w łydkach, generalnie obrzęki, czasem znikąd zgaga
Skoro czujesz ruchy, to ciąża jest do zobaczenia na USG, bo w końcu dziecko ma czym kopnąć.
Idź do ginekologa na USG i niech Ci pokaże. Ruchy to tak połowa ciąży prawie, więc pora najwyższa na porobienie badań.
A może pusty obraz na USG przekona Cię bardziej niż my tutaj.
Uściślę, nie dałoby się w USG nie znaleźć dziecka na etapie ruchów. Naprawdę.
reklama
jasani
Ale jelita działają nawet wtedy gdy nic nie zjesz. Twoje pytania są po prostu absurdalne. Chyba robisz sobie po prostu jaja.Nie wiem czy ma sens odpowiadania na te pytania. Co do ruchów, to najczęściej czuję wieczorem, w ciągu dnia też i nie wiem jak miałoby mi się to pomylić z perystaltyką jelit jeśli przykładowo danego dnia nic nie jadłam. Czuję też typowe bóle w łydkach, generalnie obrzęki, czasem znikąd zgaga