Moonstone
Moderator
Pozamaciczna w kolanieMoże to jest ciąża urojona jak u suk czy kotek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozamaciczna w kolanieMoże to jest ciąża urojona jak u suk czy kotek?
Nie wiem, ale świnkom Morskim od razu robiliśmy usgW sumie ciekawe czy psy/koty mają betę
rozkmina miesiąca… Czy jest na sali weterynarz?!
Morula, jakie to ładne słowoU kotów chyba nie:
Zapłodnienie ma miejsce w jajowodzie. Około 4-5 dni po kryciu zapłodnione komórki jajowe w stadium moruli przechodzą do rogów macicy, gdzie ok. 12.-13. dnia po owulacji dochodzi do implantacji zarodka. Łożysko kotowatych to łożysko popręgowe, prawdziwe (placenta vera), typu śródbłonkowo-kosmówkowego (co oznacza, że krążenie matki i płodu jest rozdzielone przez cztery warstwy tkanek, w konsekwencji możliwość przenikania immunoglobulin matki do krwiobiegu płodu jest bardzo ograniczona).
Oj kochaniutka, w 18tygodniu to ja pierwsze ruchy już miałam.czy któraś z was miała sytuację, że była w ciąży, a wynik bety byl poniżej 2.30? Mam obajwy ciazy, bylby to jakos 18 tc. Bardzo liczę na dzidziusia
Pandy mają pik owulacyjny :-)W sumie ciekawe czy psy/koty mają betę
Nie mam jakby zamiaru. Jestem agresywna i infantylna@Moonstone usun ta reakcje żmijo!
Nie mam jakby zamiaru. Jestem agresywna i infantylna