Owulacja nie była monitorowana a kalendarzyk to słaba metoda bo wiadomo różnie to bywa ... , okres co 26 -29zazwyczajOkres nie okresowi równy... a owulacje sobie sprawdzałaś, co ile masz @ ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owulacja nie była monitorowana a kalendarzyk to słaba metoda bo wiadomo różnie to bywa ... , okres co 26 -29zazwyczajOkres nie okresowi równy... a owulacje sobie sprawdzałaś, co ile masz @ ?
nie ma sensu robić bety.A jesli nie dostanę teraz okresu to muszę powtarzac bete ? Czy nie muszę się obawiać już, bo ten dwudniowy okres był dość dziwny a teraz nie wiem czy dostanę kolejny
Nie wiem jak cie przekonać. Wynik wiarygodnySama nie wiem , wiem że setki tutaj taki wiadomości i zawsze jest ze jest wiarygodna wiarygodna , ale coś mam dziwne odczucia, specilanie też ta bete zrobiłam w takim czasie 40 dni żeby w miarę dała wynik wiarygodny bo to ponad miesiac ..., ale sama nie wiem chyba ogłupieje
I tak wam dziękuję bo trochę mnie uspokoiłyście, no nic najwyżej ginekolog I luteina jezcze przy okazji usg mi zrobiNie wiem jak cie przekonać. Wynik wiarygodny
Nie musisz.A jesli nie dostanę teraz okresu to muszę powtarzac bete ? Czy nie muszę się obawiać już, bo ten dwudniowy okres był dość dziwny a teraz nie wiem czy dostanę kolejny
Ile masz lat?Sama nie wiem , wiem że setki tutaj taki wiadomości i zawsze jest ze jest wiarygodna wiarygodna , ale coś mam dziwne odczucia, specilanie też ta bete zrobiłam w takim czasie 40 dni żeby w miarę dała wynik wiarygodny bo to ponad miesiac ..., ale sama nie wiem chyba ogłupieje