reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

Cicho wszedzie,nudno wszedzie,podkradam net z biura,bo moj laptopik kuchenny pojechal do sanatorium; ma wrocic kiedys tam,uzbrojony w cos szybkiego,zebym nie musiala czekac na otwarcie bb 15 minut,hehehe,jak to sie czlowiek (kobieta?) szybko przyzwyczaja do luksusu. ;D
Czarna sliwa zamiast nosa zrobila sie zielona,przynajmniej pasuje kolorkiem do smarkow ;D.
Aha,z tej nudy zrobilam 25 kruchych babeczek z budyniem,truskawkami i galaretka,mniam,mniam :laugh:.

Kochany laptopie,wracaj szybciutko.

reklama
o kurcze, babeczki, mniam,mniam!
moja dzidzia spi, a ja sie musze uczyc zamiast jak przyzwoity czlowiek siedziec na BB ;D hehe

dziewczyny dajcie sie poniesc hormonom ;D ;D ;D ;D pewnie, ze jak sie patrzy na takiego malego to tez sie chce :D
maz juz w szpitalu mowil mi, ze musimy miec przynajmniej trojke hehehehe
prosilam zeby moze poczekal az zapomne troche porod albo chociaz mi sie pupa zagoi hihi ;)

moj maly ostatnio robi nowa sztuczke (tez chce byc kaskaderem ;) ) i jak jest golusi to trzyma lapki jakby kierowal bolidem formuly 1 ;D Normalnie Schumacher ;D

Kulinariowy ciag dalszy:
na obiadek upichcilam boeuf strogonoff(stroganoff?),bez kluseczek polfrancuskich,niestety,ale znajomi przywiezli wczoraj z Czech houskovy knedlik,czyli taka wielka kluche podobna do poznanskich klusek na parze,czyli pyz,no i sobie ten strogonofik bedziemy czamac z czeska klucha ;D Do tego noteckie,a co!A na deserek,oprocz babeczek,bedzie polska galaretka z truskawkami ;D.

Prosze nie obsliniac ekranu ;D

Mniam mniam jeszcze nie dokonczylam czytac ,a juz
musialam kilka razy slinke przelknac.
Powinno to mi wystarczyc ,lato tuz tuz z ja po porodzie wygladam jak slonica
no ,ale coz....
A OLAFEK SLLICZNY chwale choc niby nie moznz ale ja w to nie wierze.
Jak wstawic zdiecie bo przy okazji chcialabym sie pochwalic moja coreczka jesli moge?

Witam witam
Agata hyhy to może sie zamieńcie? Niech on teraz rodzic ;D oj szkoda że nie ma takiej opcji! ja bym ją na pewno wykorzystała :D
Miss kurcze weź mi tu lepiej nie pisz o takich smakołykach ja musze schudnąc bo szkoda gadać jak wyglądam.. ::) ;D
Pepeszka no ja to robię tak.. zmniejszam zdjęcie do przyzwoitych rozmiarów :D
potem wchodzę na tą stronkę http://www.imageshack.us/ potem robisz przeglądaj i wybierasz foto, następnie wciskasz HOST IT.
Następnie pod spodem pokazały się linki.. wybierasz ostatni czyli Direct link to image
Wchodzsiz tutaj i wpisasujesz na początku danego linku img (w takim kwadratowym nawiasie[]) a na końcu tego linku też w kwadratowym nawiasie tylko /img z taką kreseczką.

Ech mam nadzieję że jakos to w miarę normalnie i zrozumiale wyjaśniłam :D jak nie to pytaj dalej :p

My dzisiaj wyspacerowałyśmy sie z rana kupiliśmy taki motorek że trzeba odpychać sie nóżkami i dziecko oszalało a jak ide do parku to prawie każde małe dziecko to ma hyhy. No ale bynajmniej młoda ćwiczy mięsnie nóg! ;D

gg4eb.jpg

;D

slodziasta ta twoja mala ;D
tez bym nic nie miala przeciw jakby maz rodzil hehe
a teraz chwile spokoju, bo jestem samiutenka w domu ;D
uczylam sie (jak na kujona przystalo, bo jutro exam fuj fuj) i zaraz bede to dalej robic.....ale przerwa na BB musi byc
a dziecka nie oddalam, tylko tesciowa poszla z nim na spacer, po uprzednim napelnieniem mlekiem po czubek noska ;)

Ojojoj
Chyba przesadzilam z tymi smakolykami,obzarlam sie po uszy i teraz dogorywam na kanapie :( No ale knedlik trzeba bylo zjesc, zeby sie nie zmarnowal ;D hmmm,babeczki tez zniknely,a od jutra post ;D

AGATA A pewno że słodziasta.. jak śpi i jeść nie woła! ;D ;)
A zazdroszcze teściowej.. i spokoju od dziecka ja niestety nie mam takiego szczęścia i od urodzenia jesteśmy przywiązane ;) ech, ale to ma i dobre strony hyh dobra nie narzekam.Trzymam kciuki za jutro!
Miss obrzartuchu! sama zjadłaś a nam nie dałaś!? ;) ;D komu jak komu no ale Agacie mogłaś cos dać ona teraz najbardziej potrzebuje smakołyków :)
Jeju od jutra post? bosz.. znowu jestem nie doinformowana, chociaz dzisiaj żyłam myślą że dzisiaj jest wtorek.. . No ale cóz ;) szczęśliwi czasu nie liczą ;D
Głowa coś mnie rozbolała. No nic zmykam odpoczywać. Miłej nocki życzę! :)

reklama
Do góry