reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

Poczekaj aż mała zacznie biegać hehheehe :) to Ci się odechce ;D
Moje dziecko jest grzeczne.. ale tylko przy obcych :) sam na sam to diabełek niesamowity hehe, wie jak robić wrażenie na obcych :) no ale jak już się zaaklimatyzuje no to juz diabełek.
Ale ja też bardzo lubię patrzeć na takie bobaski.. no i gdybym miała 100% pewność że bedę miała synka to juz bym była w ciązy ;D

reklama
agatka w szpitalu wiec maz sie zywi na wlasna reke
typowa belgijska dieta ;D
frietjes met mayonaise en witbier

frit.jpg

caluj caluj, a ja wycaluje Olafka, czyli najnowsze belgijskie dziecko ;D ktore smacznie spi w domowym lozeczku :D
a teraz ide do niego dolaczyc :D
babyboom musi poczekac az bede mogla normalnie siadac ;)

WItam
Dawno nie zagladałam ale małe problemy zinternetem :D zmieniamy sieć no i musimy czekać aż do 2 tyg aż nam podłaczą bo jakaś śmieszna promocja czy coś tam ;D. No ale za to sąsiedzi z nad przeciwka posiadą internet to sobie "kradnę" ;)

Wczoraj Nicole spadła z przewijaka ... i uderzyła głową w kaloryfer z wina R oczywiście bo chyba zapomniał ze to nie jest juz niemowlak który będzie ciuchutko lezał :( biedulka tylko się wystraszyła nic się nie stało poza limem koło oczka bo akurat łukiem brwiowym uderzyła w kaloryfery, ale na kaloryferach lezały jej spodenki i bluzka które zamortyzowały upadek.

Pogoda wczoraj była super, dzisiaj znowu pochmurno.. cóż może wreszcie przyjdą ciepłe dni? :)
No muszą bo Olafek musi zaliczyć pierwszy spacerek!
Agata wrzuć parę fotek Olafka przy okazji? :)
Ucałuj go od nas mocno!!!

MISS udanych wakacji, aby Wam pogoda dopisała!!!

o kurcze! pozdrowienia dla malej kaskaderki!!!
a ja dam pare fotek :D
ach!no i bylismy na spacerku ;D
miodzio!!!
agaolafladne2.jpg

rodzinka.jpg

oczka.jpg

koala1.jpg

Wrocilismy,yeah ;D
Nie tyle puszcza Notecka,co Noteckie sluzylo nam swietnie ;D.Mielismy dwa sloneczne dzionki,dzieciaki ryly w ogrodku i wyrywaly rzodkiewki,rzucaly piachem w sasiada i wycieraly brudne od czekolady lapska w kanape babci.Droga do byla okropna,kilometrowe korki,droga z ...hehehe,przelecielismy przez Niemcy jak wiatr ;D.

Agata,przesliczny,zezowty,rzygajacy dzieciaczek!!!!!dzieki za zdjatka na maila!nie bede za wiele ogladac,bo mnie zacznie korcic >:D.Aha,dla swiezo upieczonego tatusia mamy cos z puszczy Noteckiej,trzeba spozyc przed 17.06,wiec wprosimy sie kiedys na ogladanie malucha ;D.Pozdro od wujka Wra.

Moniaa,dolaczamy sie do klubu posianiaczonych,maly wyskoczyl z wozka na nos i ma wielka czarna sliwe zamiast :p Ale nos chyba caly,bo pozwala sobie go wycierac ;D. Fajnie to wyglada,czarna sliwa z zielonymi smarkami,mniam,mniam.

Witam
No sliczny Olafek!!! Faktycznie jak się tak patrzy na czyjesz to się myśli... a może tak zrobimy? E-e nie, nie nie ! ;D
Miss hyhy no super to będą kaskaderzy no mówię Ci!

reklama
Do góry