reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

reklama
Nooo,zrobil sie nam malutki klubik!
A ja juz prawie na walizkach,w czwartek jedziemy na pare dni do Polski,pooddychac swiezym powietrzem z Puszczy Noteckiej,zrobic sobie zapasik polskich smakowitosci(GRZESKI ;D) i poleniuchowac.Niech sie dziadkowie pouganiaja za moimi malpiatkami ;D.
Moniaa,jak mala,ciagle w kropki?

A mała już bez kropeczek ;D znikneły sobie wkońcu hehe
A z kupką niezłe jaja.. w końcu udało mi sie złapać w środe wieczorem, a w czwartek było święto ;D i kupka do śmieci ;D ale dzisiaj udało sie złapać heheheheheeh.
No to Miss trochę odpoczniesz i pooddychasz świerzym powietrzem!
No ciekawe jak tam Agata sie czuje w roli mamusi ;D

Obiecalismy wleciec do Agaty i obejrzec malucha,ale nam nie wyszlo(praca,praca i jeszcze raz praca).Wlecimy wtedy,kiedy rodzice beda eeeeeekstra niewyspani i klnacy pod nosem:"znowu wizyta". >:D >:D >:D uahahaha.

hehe no właśnie!!!
A pamiętacie jak pisałam o mojej znajomej co tak samo jak Agata czekała na małą! No i też urodziłą w sobote w nocy wkońcu!!!
Ma córeczkę:D

A Agata koniecznie napisz nam tutaj długość i wagę Olafka! :)

Jejciu ależ on śliczny!!!!! :D
Ech, a może czas na nr 2 u nas ;D nie, nie nie!!! bynajmniej narazie nie! ;D
Ale synuś jest śliczniuni! żeby dobrze się chował! :)
Ciekawe kiedy Agata ma zamiar wyjść ze szpitala? :)
MOja znajoma co urodziła w sobote w nocy dzisiaj już jest w domciu z malutką ;)

reklama
 ::) [/NARESZCIE CHLOPAK bo ostatnio same dziewuchy,u mnie ,u kumpeli ,u znajomej monii  uff...  moja ma dopiero 4 msc a ja jestem zakochana w takich tyci tyci  .Moj malzonek troche przerazony,bo powiedzialam ostatnio ze gdybym byla bogata to chcialabym co roku TAKIEGO BOBASKA!!!No ale pewnie mala nie dala mi jeszcze popalic!! hehe!!

Do góry