reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

Cicho wszedzie,nudno wszedzie,podkradam net z biura,bo moj laptopik kuchenny pojechal do sanatorium; ma wrocic kiedys tam,uzbrojony w cos szybkiego,zebym nie musiala czekac na otwarcie bb 15 minut,hehehe,jak to sie czlowiek (kobieta?) szybko przyzwyczaja do luksusu. ;D
Czarna sliwa zamiast nosa zrobila sie zielona,przynajmniej pasuje kolorkiem do smarkow ;D.
Aha,z tej nudy zrobilam 25 kruchych babeczek z budyniem,truskawkami i galaretka,mniam,mniam :laugh:.

Kochany laptopie,wracaj szybciutko.

reklama
o kurcze, babeczki, mniam,mniam!
moja dzidzia spi, a ja sie musze uczyc zamiast jak przyzwoity czlowiek siedziec na BB ;D hehe

dziewczyny dajcie sie poniesc hormonom ;D ;D ;D ;D pewnie, ze jak sie patrzy na takiego malego to tez sie chce :D
maz juz w szpitalu mowil mi, ze musimy miec przynajmniej trojke hehehehe
prosilam zeby moze poczekal az zapomne troche porod albo chociaz mi sie pupa zagoi hihi ;)

moj maly ostatnio robi nowa sztuczke (tez chce byc kaskaderem ;) ) i jak jest golusi to trzyma lapki jakby kierowal bolidem formuly 1 ;D Normalnie Schumacher ;D

Kulinariowy ciag dalszy:
na obiadek upichcilam boeuf strogonoff(stroganoff?),bez kluseczek polfrancuskich,niestety,ale znajomi przywiezli wczoraj z Czech houskovy knedlik,czyli taka wielka kluche podobna do poznanskich klusek na parze,czyli pyz,no i sobie ten strogonofik bedziemy czamac z czeska klucha ;D Do tego noteckie,a co!A na deserek,oprocz babeczek,bedzie polska galaretka z truskawkami ;D.

Prosze nie obsliniac ekranu ;D

Mniam mniam jeszcze nie dokonczylam czytac ,a juz
musialam kilka razy slinke przelknac.
Powinno to mi wystarczyc ,lato tuz tuz z ja po porodzie wygladam jak slonica
no ,ale coz....
A OLAFEK SLLICZNY chwale choc niby nie moznz ale ja w to nie wierze.
Jak wstawic zdiecie bo przy okazji chcialabym sie pochwalic moja coreczka jesli moge?

Witam witam
Agata hyhy to może sie zamieńcie? Niech on teraz rodzic ;D oj szkoda że nie ma takiej opcji! ja bym ją na pewno wykorzystała :D
Miss kurcze weź mi tu lepiej nie pisz o takich smakołykach ja musze schudnąc bo szkoda gadać jak wyglądam.. ::) ;D
Pepeszka no ja to robię tak.. zmniejszam zdjęcie do przyzwoitych rozmiarów :D
potem wchodzę na tą stronkę http://www.imageshack.us/ potem robisz przeglądaj i wybierasz foto, następnie wciskasz HOST IT.
Następnie pod spodem pokazały się linki.. wybierasz ostatni czyli Direct link to image
Wchodzsiz tutaj i wpisasujesz na początku danego linku img (w takim kwadratowym nawiasie[]) a na końcu tego linku też w kwadratowym nawiasie tylko /img z taką kreseczką.

Ech mam nadzieję że jakos to w miarę normalnie i zrozumiale wyjaśniłam :D jak nie to pytaj dalej :p

My dzisiaj wyspacerowałyśmy sie z rana kupiliśmy taki motorek że trzeba odpychać sie nóżkami i dziecko oszalało a jak ide do parku to prawie każde małe dziecko to ma hyhy. No ale bynajmniej młoda ćwiczy mięsnie nóg! ;D

gg4eb.jpg

;D

slodziasta ta twoja mala ;D
tez bym nic nie miala przeciw jakby maz rodzil hehe
a teraz chwile spokoju, bo jestem samiutenka w domu ;D
uczylam sie (jak na kujona przystalo, bo jutro exam fuj fuj) i zaraz bede to dalej robic.....ale przerwa na BB musi byc
a dziecka nie oddalam, tylko tesciowa poszla z nim na spacer, po uprzednim napelnieniem mlekiem po czubek noska ;)

Ojojoj
Chyba przesadzilam z tymi smakolykami,obzarlam sie po uszy i teraz dogorywam na kanapie :( No ale knedlik trzeba bylo zjesc, zeby sie nie zmarnowal ;D hmmm,babeczki tez zniknely,a od jutra post ;D

AGATA A pewno że słodziasta.. jak śpi i jeść nie woła! ;D ;)
A zazdroszcze teściowej.. i spokoju od dziecka ja niestety nie mam takiego szczęścia i od urodzenia jesteśmy przywiązane ;) ech, ale to ma i dobre strony hyh dobra nie narzekam.Trzymam kciuki za jutro!
Miss obrzartuchu! sama zjadłaś a nam nie dałaś!? ;) ;D komu jak komu no ale Agacie mogłaś cos dać ona teraz najbardziej potrzebuje smakołyków :)
Jeju od jutra post? bosz.. znowu jestem nie doinformowana, chociaz dzisiaj żyłam myślą że dzisiaj jest wtorek.. . No ale cóz ;) szczęśliwi czasu nie liczą ;D
Głowa coś mnie rozbolała. No nic zmykam odpoczywać. Miłej nocki życzę! :)

reklama
Do góry