reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

no to widze, ze milo bylo :) a irlandczycy to wiadomo, przeciez katolicy, to sie mnoza, wiec dzieciaki lubia ;)))
cicha, a wy jakas ewakuacje szykujecie z tego USA? ze tak dom sprzedajecie?
bo ja jeszcze nie mowilam, ale my uciekamy from Belgium.......
jako pierwszy ucieka na zwiady tata Olafa, a potem to jeszcze plan nie do konca sprecyzowany, powiedzmy, ze wahamy sie wciaz, ale jak bedziemy juz wsjo wiedziec to powiemy :)
jak sie cos wyklaruje to chyba jakis wieczorek pozegnalny?
w sumie tatusia to juz nie bedzie od 02.11.................

reklama
Dokladnie Agatatje. Zmykamy do kraju precyzyjnego odmierzania czasu, urokliwych krajobrazow i mlecznej czekolady (to akurat wywoluje bol serca u mego meza;-)) - czeka na nas sweet Swiss;-)

Ale najpierw to bedziemy sie pol roky doprawiac Kalifornijskim winem na jednej z 'niewielkich prywatnych instytucji naukowych' zachodniego wybrzeza ;-)

02/11 kurcze to juz na dniach. A wy na wschod czy na zachod? Ha zdradz nam gdzie wywozicie Olafa i co z niego wyrosnie jak juz sie zdecdujesz, ze mozesz.

Aha gdzie 'Cie' beda wystawiac?

missdior to za udany wieczor;-)

A u nas pada wiec mamy wymowke od pracy w ogrodzie :-)

wystawiac mnie beda w Brukseli w jakims teatrze Muzique Publique nawet nie wiem gdzie dokladnie ;) w dzielnicy murzynskiej :) od 02.12.06
a emigrujemy raczej w kierunku polnocnym, ale narazie jest pare mozliwosci.....

wrocilam wlasnie z kina, The Devil Wears Prada ;) glupiutkie, ale fajne nawet, szczegolnie jak sie z moda ma conieco wspolnego hehe

Miss czyzbyscie przywiezli do domku zapas jenever, bo cos tak cicho dzisiaj...

Witam, witam
A no żyję widzicie!! :)))
MISS no prosze no to super pojawka ;)
A wiecie że w Norwegii od 19 nie kupisz nigdzie alkoholu?? matko kochana, co za kraj ;) mój brat tam jest w pracy i mówi że polacy ubolewają bo do 19 pracują :))
AGATA no to na dniach mąż już wybywa!!! o prosze.. ja też bym tak chciała sobie zniknąć z Belgium bo jakoś mi ten kraj nie leży...
CICHA no to tylko pozazdrościć!! ja też chce do kaliforni i też chce sobie popijać coś tam ;)

A co do dzieci.. Nicole przesypiała 5-6h :D jadła i szła dalej lulu hyhy. A nocki przesypiała od ukończenia miesiąca.. więc nie narzekałam nigdy na nią. Ale za to teraz narzekam! Budzi się w nocy i mama , mama! i przychodzi do nas do łóżka :D i spi z nami do rana :)))
A ostatnio moja słodka córeczka wymyśliła sobie tak.
Wstała podeszła do taty i mówi tak "tato, tato" (szeptem to mówi, aby mamusi nie obudzić), "tato, tato!" "baja!!!!" i pokazuje paluszkiem że ma iść do salonu włączyć baje hyhyhy
Kochana córeczka dobrze że tatę obudziła a nie mnie!
No dobra zmykam spać bo my też po 2 imprezach, wczoraj imprezowlaiśmy u znajomych, a dzisiaj u nas i tak już w głowie szumi ;)
Miłej nocki!!!

Moniaa widzisz jaka masz inteligentna core - wie kogo oszczedzic nocka;-)

Agatatje tak sobie jakos po katach dzis myslalam, ze z Twoim temperamentem i stylem to Cie jakos bym widziala w Londynie;-)

A co do Kaliforni to ja bym tam z checia zostala na dluuuuzej .....;-( ale Zurich tez jest ok ;-)(przy okazji widze ze mi w wypowiedzi koncowke zjadlo bo mialo byc ,sweet swiss city - Zurich,:-))

A co do nieobecnosci missdior to dopiero zaczynam wierzyc ze mpreza byla naprawde udana ;-)

A,tak jakos sie nam rzewnie zrobilo...wszyscy sie wynosza,a my jeszcze pare latek tu musimy sie pomeczyc:-( Hehehe,nikt nie lubi Belgii,co?Moj malzonek sobie obiecal,ze za 5 lat przechodzi na emeryture,sprzedajemy firme i dopiero wtedy zaczniemy balowac,ha!

Ok,oglaszam konkurs: kto zgadnie,dokad ucieka Agata,dostanie od tejze Agaty wlasnie kiecke jej pomyslu (niezle wykombinowane,co?)
Uwaga,strzelam:kraj,gdzie alkohol jest dostepny tylko w kilku sklepach panstwowych:Sverige,czy jak to sie pisze.
Pilz,pliiiiizzz,zgadlam?

Ha,ja tez sie wybieram na "diabelka i Prade",glupawy czy nie,jade sama,bez chlopow!W niedziele po poludniu,tylko ja i kilo m&m's-ow:-D .

no wlasnie, nikt nie lubi Belgii hehehe
cicha, melduje sie, ze tez zazdroszcze Kaliforni! Szwajcaria?tez niezle, bedziecie mogli sobie na nartach pomykac;)
miss, malzonek dobrze kombinuje!ja sobie juz prawie 3lata obiecuje,zeby sie wyprowadzic no i w koncu sie za to powaznie zabieram:)
swoja droga bardzo ciekawy konkurs;)))) ale narazie sama nie znam na 100% odpowiedzi na to pytanie,ale na 99,9% bedzie to kraj na "SZ" a w dodatku slynacy z mocnego alkoholu.......albo koloru za przeproszeniem moczu albo krystalicznie czystej wody:) (do wyboru narazie dwa kraje na "SZ", ale na poczatek malzonek jedzie do takiego gdzie faceci bez gaci chodza, a do tego w kiecach;)))
m&msy...zapomnialam o nich, ja tylko Cole mialam i to co zostalo przynioslam mezowi, a ten marudzil, ze rozgazowane, glupek;)

ech tyle podpowiedzi dostalas to sie nie liczy, najwyzej stringi ;))) dostaniesz, ale ze zgadlas oba kraje nad ktorymi sie zastanawiamy to dwie pary ci zrobie :))

maz tak czy siak jedzie narazie do tych owcoyyyebow, wiec jak jakies zamowienia na kilty czy cos to szybko ;)

reklama
Ha! trzymam za slowo!A moga byc takie cieplejsze gatki?Zima idzie,w stringach to sie bede trzasc jak ostrzyzona owca.

Faaaajnie,Szkocja.Faceci bez majtek,deszcz,mglisto,wszystko omszone i oslizgle,zero lata,nic tylko sie utopic w scotch-u;-) .Btw,my sie juz od 8 lat wybieramy w podroz poslubna albo do Szkocji albo do Irlandii,tylko sie nie mozemy zdecydowac dokad...

To kiedy ta impreza pozegnalna?

Do góry