reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Będę tatą!

Upominek biżuteryjny plus dwa tygodnie urlopu wydają się być harmonijnym prezentem dla ciała & duszy ;)
Połowica zdaje się podzielać to zdanie więc polecam :)

reklama
No czasem tam można się poudzielać. Akurat wakacje, więc w pracy spokojnie, aż nadto. Jakoś tam powoli leci, no trochę tęsknie za maluchem, :-(bo akurat rodzinka wyjechała, ale w pt już zobaczę szkraba, bo i ja zaczynam wakację. :-):-) i teraz przejmę trochę obowiązków :tak::tak::tak:.
Z żoną, to raczej się boję, bo jakoś tak oziębły układy, nie chce jej sprawić przykrości, choć ciężko mi jest nie przytulać się i nie rozmawiac o wszystkim. Ech te chormony i ich główki w ciąży i po porodzie, czasem bardzo ciężko się odnaleźć w tym.:eek::zawstydzona/y::-( Ale tak poza szukam kilka opini co do fotelików 9/18 czy coś wybraliście, bądź możecie doradzić. :baffled:

Ale tak poza szukam kilka opini co do fotelików 9/18 czy coś wybraliście, bądź możecie doradzić. :baffled:
warto zobaczyc testy ADAC fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
szkoda ze Recaro słabiej wypadło bo kiedys chciałbym kupic taki fotelik z rajdowym zacięciem :) mojej Córeczce, moze do tego czasu sie poprawią :)
Siostra kupiła dla swojego Kubusia własnie w kategorii 9-18kg, Roemera chyba Duo plus i wszystko ok, Kuba nie narzeka :)
my na początek bedziemy miec maxi cosi cabrio fix

dsc00618xib.jpg

Czy coś więcej muszę dodawać?

Jestem PRZE-SZCZĘŚLIWY !!!

Załączniki

• DSC00618.jpg
    DSC00618.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 36
GRATULACJE !!!

pamiętam jak sam dowiedziałem się o dziecku późnym wieczorem i nie mogłem spać przez pół nocy ;)

mi i mojemu J przeszłą po 2-3 dniach masakra. Ale teraz jeszcze w to nie wierzymy tak całkiem. Jakbyśmy grali w grę "bedziemy mieć dziecko".
Muszę mojemu "chłopowi" też kazać tu do Was pisać, bo fajni z Was faceci:):blink:

reklama
Do góry