reklama
No czasem tam można się poudzielać. Akurat wakacje, więc w pracy spokojnie, aż nadto. Jakoś tam powoli leci, no trochę tęsknie za maluchem, :-(bo akurat rodzinka wyjechała, ale w pt już zobaczę szkraba, bo i ja zaczynam wakację. :-):-) i teraz przejmę trochę obowiązków .
Z żoną, to raczej się boję, bo jakoś tak oziębły układy, nie chce jej sprawić przykrości, choć ciężko mi jest nie przytulać się i nie rozmawiac o wszystkim. Ech te chormony i ich główki w ciąży i po porodzie, czasem bardzo ciężko się odnaleźć w tym.:-( Ale tak poza szukam kilka opini co do fotelików 9/18 czy coś wybraliście, bądź możecie doradzić.
Z żoną, to raczej się boję, bo jakoś tak oziębły układy, nie chce jej sprawić przykrości, choć ciężko mi jest nie przytulać się i nie rozmawiac o wszystkim. Ech te chormony i ich główki w ciąży i po porodzie, czasem bardzo ciężko się odnaleźć w tym.:-( Ale tak poza szukam kilka opini co do fotelików 9/18 czy coś wybraliście, bądź możecie doradzić.
warto zobaczyc testy ADAC fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocenaAle tak poza szukam kilka opini co do fotelików 9/18 czy coś wybraliście, bądź możecie doradzić.
szkoda ze Recaro słabiej wypadło bo kiedys chciałbym kupic taki fotelik z rajdowym zacięciem mojej Córeczce, moze do tego czasu sie poprawią
Siostra kupiła dla swojego Kubusia własnie w kategorii 9-18kg, Roemera chyba Duo plus i wszystko ok, Kuba nie narzeka
my na początek bedziemy miec maxi cosi cabrio fix
studjujacamama
Fanka BB :)
mi i mojemu J przeszłą po 2-3 dniach masakra. Ale teraz jeszcze w to nie wierzymy tak całkiem. Jakbyśmy grali w grę "bedziemy mieć dziecko".
Muszę mojemu "chłopowi" też kazać tu do Was pisać, bo fajni z Was faceci
Muszę mojemu "chłopowi" też kazać tu do Was pisać, bo fajni z Was faceci
reklama