reklama
No to ja nastepny.....
Hehe witam dołączam się do grona do przyszłych Tatusiów :-) .Termin porodu mojego synka Aleksandra -6 marca ,czyli juz niedługo. Czuję narastającą ekscytację i podniecenie (nie mogę usiedzieć na miejscu) . Oj coś czuję ,że ,,mój świat" zostanie wywrócony do góry nogami
Witam przyszłych tatusiów.
Ja o swoim szczęściu dowiedziałem się 26 października 2006 roku. Nasze szczęście miało już prawie miesiąc... Teraz wiem że jest to synek... SZYMON!
Drodzy tatusiowie! Jeśli nie byliście na USG 3D to polecam. Naprawdę (jak narazie) najbardziej chwytające za serce przeżycie...WOW! Aż się popłakałem ze szczęścia MAM SYNA! juuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu!
Ja o swoim szczęściu dowiedziałem się 26 października 2006 roku. Nasze szczęście miało już prawie miesiąc... Teraz wiem że jest to synek... SZYMON!
Drodzy tatusiowie! Jeśli nie byliście na USG 3D to polecam. Naprawdę (jak narazie) najbardziej chwytające za serce przeżycie...WOW! Aż się popłakałem ze szczęścia MAM SYNA! juuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu!
Vezyrek
Tata Filipa i Tosi
No to ja tez witam
Co prawda ja jeszcze nie tatus, chociaz sie staramy ale i tak zagladam na to forum. I tak moja zona dowiedziala sie o tym forum odemnie :-)
Jakos w czerwcu zeszlego roku (2006) moja zona zaczela mnie delikatnie namawiac do staran o dzidzie i tutaj na tym forum dostalem duze wsparcie w podjeciu decyzji. Mam nadzieje ze w najblizszym czasie wyjdzie cos z naszych staran i tez bede mogl sie chwalic ze jestem tatusiem
A teraz namawiam wszystkich tatusiow,przyszlych tatusiow do aktywnego udzialu w tym forum.
Pozdrawiam i czekam na wiesci od was.
Co prawda ja jeszcze nie tatus, chociaz sie staramy ale i tak zagladam na to forum. I tak moja zona dowiedziala sie o tym forum odemnie :-)
Jakos w czerwcu zeszlego roku (2006) moja zona zaczela mnie delikatnie namawiac do staran o dzidzie i tutaj na tym forum dostalem duze wsparcie w podjeciu decyzji. Mam nadzieje ze w najblizszym czasie wyjdzie cos z naszych staran i tez bede mogl sie chwalic ze jestem tatusiem
A teraz namawiam wszystkich tatusiow,przyszlych tatusiow do aktywnego udzialu w tym forum.
Pozdrawiam i czekam na wiesci od was.
Vezyrek
Tata Filipa i Tosi
Odswieze ten temat bo cos cicho sie zrobilo. Moja Piekna spi, a Junior pewnie ostro buszuje w ciazowym basenie. Jeszcze kilka tygodni i bedzie jazda na maxa. Oh YEAH!!!
PZDR
CFR Ty to masz fajnie, ciesze sie z Toba i czekam na wiesci jak poszlo przybycie Juniora na swiat!!
I mam nadzieje ze odezwiesz sie czasem.
Pozdrawiam
reklama
Sierpniowy tatus:)))
Szczęśliwy mąż Kiry24
Dołączam do szczesliwych przyszłych tatusiów.Mamy termin na 9 sierpnia:-)