reklama
Witam serdecznie przyszłych tatusiów i obecne (szpiegujące Nas na tym forum) mamy.
Jestrem nowy na forum, ale cieszę się, że powstało. Możemy my, mężczyźni, swoim jakże obiektywnym wzrokiem poopowiadać o urokach oczekiwania na Nasze pociechy.
Ze słabych stron uroków to już każdy przeżywa (jak ja się cieszę że nie jestem z tym sam) ataki histerii urojonych pomysłów i zawinionych przestępstw przeciwko żonie. Ze zmiennymi nastrojami łatwo jest się pogodzić i zrozumieć Nasze ukochane żony, lecz przyznać się do niezawinionych przestępstw to już przekracza moją wysoką cierpliwość.
Jestrem nowy na forum, ale cieszę się, że powstało. Możemy my, mężczyźni, swoim jakże obiektywnym wzrokiem poopowiadać o urokach oczekiwania na Nasze pociechy.
Ze słabych stron uroków to już każdy przeżywa (jak ja się cieszę że nie jestem z tym sam) ataki histerii urojonych pomysłów i zawinionych przestępstw przeciwko żonie. Ze zmiennymi nastrojami łatwo jest się pogodzić i zrozumieć Nasze ukochane żony, lecz przyznać się do niezawinionych przestępstw to już przekracza moją wysoką cierpliwość.
No to mam od przeszło miesiąca dwa krasnale :laugh:
didi
Fanka BB :)
hehehe....chlopcy jestescie cudowni....tak fajnie sie was czyta....jak jakas komedie....albo melodramat bo za kazdym razem jak czytam to tak sie ciesze waszym szczesciem ze lzy mi leca.. ach te hustawki nastrojow.>
W chwilach szcześcia i szczęśliwego pobolewania ciążowego musi być ktoś, kto trochę humorystycznie oprawi całą sytuację. Idąc za hasłem jednego ze startujących kandydatów na Prezydenta RP- może nie będzie lepiej, ale na pewno będzie śmieszniej. Śmiech to zdrowie, więc śmiejcie się przyszłe mamy i tatusiowie jak najwięcej!
: czytamy czytamy i wraz z moją Ukochana Ciężarówką pokładamy sie ze śmiechu widziałem tu kilka pytań więc może odpowiem na nie ;D Najlepiej gotuje oczywiście moja Żona :laugh: do niezawinionych przestępstw też się musze przyznawać :-[ : Mój Skarbek jak na razie uwielbia mandarynki i cukierki truskawkowe a do tego żeby było smaczniej kapusniak tak kwaśny że wykręca buzie ;D ;D ;D brzuszek ma ślicznusi i jak na razie udaje mi się jej dorównać w tej kwestii ale pewnie już nie długo przegram z kretesem w tej konkurencji :laugh: Pozdrawiam
reklama
no Witam wszystkich kolegow doli i niedoli
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev130pr___.png[/URL]"
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev130pr___.png[/URL]"