reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Będę tatą!

reklama
nie no kotecku żartowałem! :-)

Ale mam kaca...
Tydzień nic ani pół piwka a wczoraj bilard i pare piwek ...
Ja pi&^&*^ ledwo żyje.

matosiatato biznes jest do zrobienia!
będę Ci wysyłał wódę albo pety listami
i zyskiem dzielimy się po pół !

czyli rozumiem, że to forum jest bardzo bogate w męskich czytelników... :] He he Tylko wy dwaj?? i Kobietki dopisujące się od czasu do czasu pod jakimiś tematami :] Rozumiem że chyba wszyscy dzisiaj są tak zabiegani, że nie mają czasu na jakieś fora :] A wy czym się zajmujecie co robicie ?? Bo na tej wódce i petach to nie zarabiacie dużo :pP

Qlfon moge Ci nakrecic jednego albo dwoch kolesi, ktorzy kazda ilosc wezma ale sam kontrabandzie wole kupowac niz nia handlowac. No i slusznie wychwycone, zainteresowanie ptakiem towarzyszylo mi juz od najmlodszych lat :-):-):-) Koniec wogole nie zarabiam na kupnie kontrabandzi ale dzieki niej duzo mniej wydaje :-D

Kompendium wiedzy w tej dzieninie to tez nie jestem, ale z tego co sie orientuje, to przy malych ilosciach: do kilkuset wagonikow konczy sie to karami pienieznymi. Przestepstwa paczkowe i pocztowe sa trudniejsze do wytropienia a jeszcze trudniejsze do udowodnienia. Jednym slowem: malo ryzykujesz - malo tracisz i odwrotnie. Ja nie mam do tego glowy a nawet jakbym mial to moja praca nie pozwala mi czasowo na angazowanie sie w cokolwiek innego, ale wiem ze niektorzy maja z tego druga wyplatke.

Kompendium wiedzy w tej dzieninie to tez nie jestem, ale z tego co sie orientuje, to przy malych ilosciach: do kilkuset wagonikow konczy sie to karami pienieznymi. Przestepstwa paczkowe i pocztowe sa trudniejsze do wytropienia a jeszcze trudniejsze do udowodnienia. Jednym slowem: malo ryzykujesz - malo tracisz i odwrotnie. Ja nie mam do tego glowy a nawet jakbym mial to moja praca nie pozwala mi czasowo na angazowanie sie w cokolwiek innego, ale wiem ze niektorzy maja z tego druga wyplatke.

a co w związku z tym,że możesz byc wezwany na komisyjne otworzenie paczki ?Przecież paczka musi byc zaadresowana na Twoje nazwisko?

reklama
Anineczka mnie nie wezwa bo ja sie w to nie bawie. Ryzyko zawsze jest. Po komisyjnym otworzeniu paczki odbiorca musi uiscic clo, bycmoze jakas kare pieniezna. Powtorne zlapanie moze byc potraktowane jako przemyt a z tym juz gorzej. A Qlfonowi podam namiary jak sprawdze czy kolesie potrzebuja dodatkowych dostawcow.

Do góry