reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Będę tatą!

No Qlfon w takim przypadku faktycznie trudno rozgraniczyc to wszystko. Ja w sumie mam pol na pol przy kompie i za kolkiem... w kazdym razie tez jakos tak troche zbyt duzo czasu przed kompem. Czasami tez pracuje w domu i wtedy jest: Kochanie a to juz po pracy, czy jescze nie?

reklama
Ja na forum wchodzę w ramach obowiązków służbowych :p
No bo z kim mam kurde bele pogadać o ciąży itp.
jak wszyscy znajomi już dzieci w szkołach mają a ja dopiero zaczynam ;-\

Co kraj to obyczaj. U nas baje leca na okraglo odkad chlopaki otworzyli oczy. Pewnie dlatego to nie jest zakazany owoc i tylko czasami spojrza w ekran. Jest moze jedna czy dwie baje, ktore lubia, ale to zwykle wieczorem, przed kompaniem jakis BENTEN czy Sobotowie.

No wiesz, muminki to to nie sa ale to chyba jedne z najbardziej pokojowych ze wspolczesnych baj. Oczywiscie czasami wpada jakis Nody i Wielki Mis - calkowicie nie agresywne...

:-):-):-) u mnie jak lecialy Muminki to ja juz wolalem isc spac bez dobranocki... tak jak z Telletubies, to wogole jakies nieporozumienie. Ostatnio probowalem to ogladac i powiem Ci, ze to jakies pranie mozgu jest. Pinki i Dinki ida na spacer, Pinki i Dinki nie wzieli parasola.... i tak w kolko z piec razy. Ogladalem 10 min:szok:. Poszedlem do ogrodu i spalilem 2 fajki pod rzad bujajac sie jak przy chorobie sierocej. Telletubies zniknelo z repertuaru. A tak wogole to jeden mial torebke:szok::szok::-D

:-):-):-) u mnie jak lecialy Muminki to ja juz wolalem isc spac bez dobranocki... tak jak z Telletubies, to wogole jakies nieporozumienie. Ostatnio probowalem to ogladac i powiem Ci, ze to jakies pranie mozgu jest. Pinki i Dinki ida na spacer, Pinki i Dinki nie wzieli parasola.... i tak w kolko z piec razy. Ogladalem 10 min:szok:. Poszedlem do ogrodu i spalilem 2 fajki pod rzad bujajac sie jak przy chorobie sierocej. Telletubies zniknelo z repertuaru. A tak wogole to jeden mial torebke:szok::szok::-D
bo to jest dla dzieci o 28 lat młodszych kolego.:eek:
ale jak próbowałeś oglądac to wyrazy szacunku :-D

Z tymi teletubisiami to fakt że jakieś ostre pranie dupy z tego jest.
Ale podobno dla małych dzieci takie coś jest ok.
O tą torebkę to nie wiem czy słyszałeś ale była ostra rozpierducha.
Okazało się że to najzwyklejszy na świecie pedał który chce
zbałamucić Polskie dzieci ;-D

Buka i Gargamel ...
Nienawidzę ich do dzisiaj za zmarnowane dzieciństwo ;/

reklama
Do góry