reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Będę tatą!

hehe:) wiesz frajer to bym powiedziala ze tak bardzo doelikatnie powiedziane:)
no widze ze jak bedzie corcia to tatus juz przypiluje by sie krzywda nie stala:) i bardzo dobrze:)
no ale to jest Fasol to usi byc chlopak:) moze na nastepnym usg jajeczka zobaczycie:)

reklama
oj to moze byc troszke za wczesnie:) o ile dobrze pamietam to u mnie ok 13 tyg jajka lekarz zauwazyl:D tzn nie u mnie tylko u mojego dziecka:

anineczkamy? niegościnni? phi!
My jesteśmy bardzo gościnni tylko
że nie dajemy sobie cmokasków i buziaczków
w każdym poście ;-)

Ale jaja! fikusek1988 ma jaja! ;-)

matosiatato wiesz co dzisiaj jest?!
Niedziela! A wiesz co to znaczy?!
Że QLfi na legalu piweczko sobie pije ;-D

Piękny dzień kurde piękny dzień!

O 17 na dni otwarte do szpitala idziemy.
Oj się będzie działo ...

anineczkamy? niegościnni? phi!
My jesteśmy bardzo gościnni tylko
że nie dajemy sobie cmokasków i buziaczków
w każdym poście ;-)

Ale jaja! fikusek1988 ma jaja! ;-)

matosiatato wiesz co dzisiaj jest?!
Niedziela! A wiesz co to znaczy?!
Że QLfi na legalu piweczko sobie pije ;-D

Piękny dzień kurde piękny dzień!

O 17 na dni otwarte do szpitala idziemy.
Oj się będzie działo ...

Qlfon a co sie robi na dniach otwartych w szpitalu??? Oddaje sie nerke cy cus?:eek:

reklama
Qlfon, gratuluje intuicjii:)
Mój małolat sprzęt pokazał chyba w 20 tygodniu, ale jak się wystawił to nie było wątpliwości. Także jeszcze trochę w niepewności pożyjesz.

A na dniach otwartych darmowa jazda próbna fotelem ginekologicznym pewnie będzie.

Do góry