reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Będę tatą!

Gdybym ja miala syna to bym go wychowywala jak corke...;-)bo dlaczego ma miec taryfe ulgowa?...tak samo by mi pomagal w pracach domowych,odnosil po sobie talerz i robil sobie kanapki....bo nie moge patrzec co moja mama robi z moimi bracmi (14 i 16 lat) oni to nic nie musza...bo?? sa chlopcami...wczesniej miala 3 corki i jak podroslysmy to nie robila nic...my sprzatalysmy mieszkanie itp. a teraz lata kolo chlopcow jakby to ksiazeta byly:wściekła/y:
Staroswieckie podejscie...

reklama
Jolka masz bardzo dobre podejście! Teściowa mojej siostry to swojemu 13 letniemu synkowi obierała parówkę ze skórki ( nie z folii), zeby tylko biednemu T. na żołądku nie stanęła.

też zostanę tatą, na przełomie lipca i sierpnia. najprawdopodobniej będzie to córa. jedną już w stadku mamy, w lipcu skończy trzy latka. będzie wesoło :) ale jak to mi znajoma powiedziała "córka lepsza, bo lepiej mieć zięcia niż skopaną synową ;)"

Ave!
QLf powraca po roku.
Moja lepsza połówka znowu w ciąży (tym razem się uda!).
Ostali się tu jacyś ojcowie czy pod forum ojcowe padło już kompletnie?

Dzisiaj o 8 rano zostałem obudzony wiadomością o treści: dwie krechy :)
Termin na +- 1 kwietnia.

Dzisiaj z emocji pochłonąłem chyba ze 3 obiady i chodzę głodny ;-/

Odzywać się ojczulkowie!

Qlfon nikogo nie ma:tak: Ja to juz dobrych pare razy probowalem cos tu rozkrecic, pozniej dawalem sobie spokoj bo zadnego odzewu nie bylo, pozniej znowu... w kolko Macieju... Ciekawe na ile Tobie zapalu starczy:-)

Ostatnia edycja:
Ja już rok temu starałem się ale mi nie wyszło ...
Nie wiem jakiś apel do babeczek trzeba wystosować żeby przyciągnęły chłopów do kompów ;-)
Tak to nie może być że siedzimy we dwóch sami bo ja sie czuje dyskryminowany przez to na forum ;-)

Qlfon, wolne zarty, pewnie u niektorych jest tylko jeden komputer z celow praktycznych badz finansowych. Wyobrazasz sobie, ze w takiej sytuacji kobita powie mezowi: masz kochanie, posiedz sobie a ja sie popotrze :-):-) Szanse sa, ze jak tak bedziemy podpisywac przez dluzszy czas to moze jakas zablakana duszyczka tu jeszcze trafi:happy2:

reklama
No co racja to racja.
Właśnie gadałem o tym z moją niewiastą i stwierdziła że:
"Gdybyś pracował po 8 godzin dziennie potem wracał do domu zjadał
obiad i siadał do kompa to bym ci to i owo urwała"

Problem jest taki że ja pracuje przy kompie i to w domu w dodatku :)))

Do góry