reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Becikowe ....

reklama
Qrcze .. ale bzdura z tym, że becikowe się sprawdziło ..... przecież ciąza trwa te 9 miesięcy, a nie wielu udało się zajść już w styczniu

My w zeszłym roku, w nowy rok, postanowiliśmy się starać o dzieciaczka, w kwietniu zaszłam, a termin na styczeń ..... a więc nawet się nie zmieściłam w 2006 roku.

Nasi politycy to już tak mają, że każdą sytuację naciągną tak jak im to pasuje. Politycy PiSu mówią, że ten rok był świetny pod każdym względem, ale to nie w efekcie ich pracy, tylko pracy tak znienawidzonych przez nich lewicowców, kiedy to oni sami byli w opozycji i niechcieli NICZEGO co zrobili.
Wniosek jest prosty .... Róbmy wbrew nim a będzie dobrze :-D :laugh2:

Kurde ale mi kasa na waciki chyba;-);-);-)a za tego tysiaka wow jak go już dostanę to sobie kupię coś do ubrania do tego mąż mi dołoży jeszcze z 3tysiaki i się odstawię:-D

Dokladnie moja tata smial sie ze mam skaldac papiery na obywatelstwo niemieckie......i zrobic sobie ejszcze jedno dziecko tyle ze tam:-D

reklama
Do góry