reklama
M
MariaOla
Gość
Qrcze .. ale bzdura z tym, że becikowe się sprawdziło ..... przecież ciąza trwa te 9 miesięcy, a nie wielu udało się zajść już w styczniu
My w zeszłym roku, w nowy rok, postanowiliśmy się starać o dzieciaczka, w kwietniu zaszłam, a termin na styczeń ..... a więc nawet się nie zmieściłam w 2006 roku.
Nasi politycy to już tak mają, że każdą sytuację naciągną tak jak im to pasuje. Politycy PiSu mówią, że ten rok był świetny pod każdym względem, ale to nie w efekcie ich pracy, tylko pracy tak znienawidzonych przez nich lewicowców, kiedy to oni sami byli w opozycji i niechcieli NICZEGO co zrobili.
Wniosek jest prosty .... Róbmy wbrew nim a będzie dobrze
My w zeszłym roku, w nowy rok, postanowiliśmy się starać o dzieciaczka, w kwietniu zaszłam, a termin na styczeń ..... a więc nawet się nie zmieściłam w 2006 roku.
Nasi politycy to już tak mają, że każdą sytuację naciągną tak jak im to pasuje. Politycy PiSu mówią, że ten rok był świetny pod każdym względem, ale to nie w efekcie ich pracy, tylko pracy tak znienawidzonych przez nich lewicowców, kiedy to oni sami byli w opozycji i niechcieli NICZEGO co zrobili.
Wniosek jest prosty .... Róbmy wbrew nim a będzie dobrze
M
MariaOla
Gość
T
tynka
Gość
Tak tak skakanka my to w ogole pazerne jestesmy bo dwa razy
marita21
Mama styczniowa 2007
Wogóle kobiety gdzie my żyjemy. Kobiety w niemczech becikowego dostają na nasze 100tyś . A za rodzinne co miesiąc kobieta spokojnie ie musi pracować bo jest 2 tyś msc. A my dostajemy wielkie *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T
tynka
Gość
Dokladnie moja tata smial sie ze mam skaldac papiery na obywatelstwo niemieckie......i zrobic sobie ejszcze jedno dziecko tyle ze tam
reklama
marita21
Mama styczniowa 2007
Tam przynajmniej traktują kobiety jak kobiety i doceniają to co przechodzą przez te 9 msc a tu to normalnie śmiechu warte. Normalnie się wstydze za to gdzie my żyjemy.