reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bawimy, Mama bawimy!!!

Blanes cieszę się :tak: A zabawki świetne! My trochę przystopowaliśmy z ich kupowaniem, bo jeszcze kilku Piotruś nawet nie dotknął ;-)
A na sanki szykujemy się jak najbardziej! Jak przystało na dziadków - mają na strychu razem z koniem na biegunach :-D

reklama
Blanes fajne te zabaweczki.

Dziewczyny zastanawiałyście się już nad prezentami na święta? Ja na pewno kupię takie krzesełko (mam nadzieję że link się wstawi poprawnie) i reszta to pewnie ciuszki i jakies drobiazgi.
krzesełko uczydełko

W sumie kupiłabym coś jeszcze z zabawek ale jakoś nie mam pomysłu może coś podpowiecie?

fajne te sanki:tak: chyba podpowiem teściowej, żeby zamiast jakiegoś krzesełka (do dziś nie wiem o czym mówi) kupiła sanki:-)

a mój mąż jest jakiś dziwny i jest przeciwny konikowi na biegunach (sam nie miał, więc nie wie, co to znaczy mieć drewnianego kunia na biegunach):confused2: powiedział że jeśli już to te duże maskotki na biegunach są lepsze, bo ładniejsze
ja tam wolę konika (i to nie z tych nowych z rżeniem itp, zwykłego drewnianego)

znalazłam coś fajnego (właśnie miałam coś podobnego, oczywiście w starszej wersji) - pomijając konika bardziej konikowego - tylko cena mnie prawie zabiła:szok:
konik

u nas konik nie ma szans - chyba że na balkonie :-D

Fajnie miec chociaż balkon! :-)
Nie ma to jak 2 mini pokoje z mikro kuchnia i jeszcze mniejszą łazienka :-) Ale oby do wiosny i poznamy nową jakość mieszkania :-)
Ale jestem przerażona myślą że nie zdołamy się wyprowadzić przed ANi raczkowaniem. Jak można raczkować na 3m przestrzeni? ;-)

Ja się zastanawiam tad takim stoliczkiem NOWY STOLIK EDUKACYJNY od CHICCO 2 w 1, gratis @E@ (253901488) - Aukcje internetowe Allegro
Synek mojej koleżanki miał taki i bawił się nim bardzo długo.Jest na nim dużo elementów grających i ruszających się. Poza tym pianinko można odczepić i zawiesić na łóżeczku.
Jak maluch podrśnie to stoliczek się odwraca i można ustawiać na nim klocki. Maly był nim zachwycony, mam nadzieję, że mojemu smykowi też się spodoba.

A co do konika, to my już mamy, takiego trochę naciąganego.....FISHER PRICE 3w1 STOJAK EDUK.,PIANINO,KONIK-BUJAK (257459781) - Aukcje internetowe Allegro

konik konikiem - mama poluje w niemczech na konika:tak:
ale mi się bardzo podoba żółwik :-)
ten stolik edukacyjny jest super:tak:
kurcze czemu te ceny są jak z kosmosu????:-(

reklama
żółwik wygląda bombowo!!
ciekawe czy Zosia by sie go nie bała (jak lusterko na macie zaczyna grac po potraceniu to mloda w ryk :eek:)

Do góry