reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bawimy, Mama bawimy!!!

Szopka akurat o tym nie mam pojęcia, bo bardziej się na tego chemika lub elektronika nastawiam :-D ale na allegro jak wpiszesz "sztuczki magiczne" to możesz sobie poczytać.
Ja też nie lubię gier komputerowych jako prezenty gwiazdkowe. Zawsze staram się żeby przynajmniej jeden prezent był taki żeby wciągnął do zabawy choć kilka osób, a gry komputerowe niestety raczej izolują człowieka :dry: W końcu Boże Narodzenie to święta rodzinne i tak powinny być spędzane :tak:

Dzagud ty się nie śmiej, bo ja spędzam z nim sporo czasu i jak czasami zaczyna filozofować, to ja biedna jestem :zawstydzona/y::-D i już nie raz nie wiedziałam co mu odpowiedzieć :zawstydzona/y::baffled:

reklama
Jola oj to mi nie pomogłaś, mój chrzesniak ma całkiem inne zainteresowania :-). A co tejs ten Dart elektroniczny bo brzmi ciekawie?
Dzagud ja tez uwielbiam kupować zabawki sama przy tym cieszę sie jak dziecko :-D.
Szopka dzieki za info o jeździku maz własnie dzwonił że już kupił (zaraz go wysłałam) :-D, Laura też lubi klocki, albo je układa albo rozwala, ale widze że po zabawie chowa je do wagonika tam gdzie ich miejsce. Te drewniane z misiami tez ma, ale pochowałam je bo zaczeła je gubić, dam jej za jakiś czas.

Izka fajne te klocki, może Aluni tez kupisz skoro tak jej się podobają?
(...)Myślałam o takim samochodzie jeździku z Kubusiem Puchatkiem (tylko inny kolor)

ale jeszcze nie wiem. Proszę dziewczyny piszcie jeszcze co kupujecie? Acha wiecie co mozna kupić 7-o leteniemu chłopcu
Kotek-Alusia wlasnie ma takie klocki i je uwielbia. Ten samochodzik bardzo fajny, Ala ma podobny i caly czas sie nim bawi :-) jesli chodzi o chlopcow to ja nie mam pojecia, wychowalam sie w "babskiej" rodzinie ale podytalam mojego meza i on powiedzial tak: "no jakto nie wiesz-klocki LEGO, miecz swietlny, potwor :-)"

Natalia dostała wcześniejszy prezent Mikołajkowy. Właśnie ten wózek o którym kiedyś pisałam. Posłuchałam waszej rady i jest taki spacerówka ten niebieski
NOWY SPACEROWY wozek dla lalek SPACEROWKA 5wzorow! (475559736) - Aukcje internetowe Allegro
Córcia jest nim zachwycona:-):-), wozi swoją lalę, zagląda do niej, kołyszę, daszek poprawia, dosłownie mała mamusia:-D
Na początku tylko był mały problem bo ona też chciała wsiadać do tego wózka, trochę płakała, ale później zrozumiała że to wózio lali. No i teraz mama pełną gębą:tak::tak:

Aniajw, to super! Ja ściągnęłam Twój pomysł i też kupiłam dla Madzi, tylko jako drugi gwiazdkowy prezent. Kupiłam Fisher Price, ale znalazłam tani sklep i do tego w Warszawie, więc zaoszczędziłam na kosztach transportu. Ciekawe jak moja Madzia będzie się zachowywała.:tak::-D

Nooo Anijaw piekny wozeczek!Bedzie Natalka wniebowzieta!
Dzagud no jak to jak sie bedzie zachowywala?!Bedzie zapierdzielac z wozem i obijac wszystkie sprzety i nie sprzety na drodze!Strzezcie sie! hehehe :D

reklama
Do góry