reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bawimy, Mama bawimy!!!

A my 2 tygodnie temu pojechalismy do znajomych na weekend i udalo mi sie kupic konika na biegunach na targowisku za 10 zlotych:szok:Uzywany ale czysciutki i zadbany.I nawet robi ihaha i patataj jak sie uszko przycisnie:-)Ale karton i tak wygrywa hehe:-D

Elmaluszek no to Krzysio dostał wczoraj od dziadków takiego samego :-) Też prycha i galopuje i jeszcze ogonem zamiata. Moja mama az kazała mi nagrywać reakcję Krzysia jak konika dostanie. Ale jak to mój bojuch - z daleka miche cieszył ale wszelakich odgłosów to sie już bał. Pobujał się troche, chyba zeby dziadkom przyjemność zrobić i zaraz wrócił do swoich samochodzików:baffled:
Przyzwyczai sie i jeszcze bedzie z niego mały kowboj;-)

Toska no rzeczywiście możesz otwierać sklep z zabawkami. Ja juz się boję nadchodzących świąt. Wszędzie powalają się zabawki małego: 3 duże samochody, 2x większy niż Krzysio łos i jeszcze ten konik na biegunach..... a chałupa mała....

Ostatnia edycja:
reklama
A ja buszowalam dzis i wczoraj po sklepach, strasznie sie napalilam bo byly obnizki ale tyle ludzi ze az braki na polkach pod koniec dnia :szok: Jak za komuny, a to niby ameryka...troche sie zawiodlam, bo nie kupilam do konca tego co chcialam.
Dla chrzesniaka (18 miesiecy) mam LEGO-duplo, ksiazeczke:
Little People Board Books - Fisher Price Toys - Little People
i koszule w krate.
Dla chrzesniaczki (6 lat) mam kurteczko-bluze:
http://www.target.com/Girls-Cheroke...rowse=145230011&rank=pmrank&rh=&page=2]Girls'
sukieneczke, konika My Little Pony.
Dla Alusi chce kupic cos z tego:
gasienica:
http://www.target.com/LeapFrog-Alph...field-browse=374109011&rank=pmrank&rh=&page=2
konik:
http://www.target.com/Fisher-Price-...8698/182-8056212-7594206?ie=UTF8&frombrowse=1
klocki do budowania tuneli itd.:
http://www.target.com/Daydream-Toy-...v&field-browse=3962141&rank=pmrank&rh=&page=4
klocki:
http://www.target.com/Parents-Brist...e=UTF8&node=374111011&frombrowse=1&rh=&page=1
Sama nie wiem pewnie czesc dostanie na mikolaja czesc pod choinke.

Ostatnia edycja:
Dzisiaj kupiliśmy Natalii tablice i kredy do malowania (co by ściany zostawiła w spokoju). Jest zachwycona nową zabawą, ciągle podchodzi coś tam narysuje, zaraz bierze gąbeczke i wyciera:-):-):-). Ja spokojnie obiad ugotowałam, a córcia dalej zajęta. POLECAM:tak::tak::tak:

Kochane,
Dziś był u Zuzi MIKOŁAJ :tak:

M się zakamuflował - profesjonalny ;-) strój, rękawiczki, buty, broda itp (nawet okulary na oczach, żeby Zuzia nie rozpoznała) - puka do drzwi, wchodzi - słowem się nie zdążył odezwać a Zuzia radośnie " O TATA !!!!"......udawał jak mógł - głosem, postawą - ale i tak TATA i koniec....

Więc Mikołaj-tata dostał buziaka i nie bała się nic a nic....
Moje dziecko nie wierzy w Mikołaja....jestem zdruzgotana....

Ostatnia edycja:
Luka świetne :-D:-D:-D
U nas Mikołaj zostawia prezenty w butach ;-):-D
Ale muszę zacząć myśleć o gwiazdorze, pewnie tradycyjnie"zatrudnimy" ciocię :-D:-D

Lulka swietnie-u nas sw.Mikolaj zostawia prezety w butach,wczoraj wieczorem czyscilismy buty(bo do brudnych nic nie wklada) i dzis rano prezety byly,a co do gwiazdki to stroj kupiony tylko szukamy chetnego co zostanie Gwiazdorkiem.

U nas nowa zabawa.Siadam na środku pokoju i spiewam stary nidzwiedz monco spi.Amelka biega w kolo mnie a jak krzycze to nas zje to ona ucieka gdzie sie da,ja ją gonie,jest pelno krzyku i radochy i tak w kolko.\az sie tak nalata ze mi odpusci.Czasem chrypne od tego spiewania:-D

My ostatnio mamy fioła na punkcie malowania akwarelami, mamy juz nawet nowy wystroj wnetrza, ale i tak remont niedługo wiec pozwalam sie wyzyc malemu tworcy :p

Eryk w swoim pierwszym w życiu twórczym szale:)

reklama
Wczoraj jak byliśmy na spacerze nazbierałyśmy dużo liści i gdy wróciłyśmy do domu to razem je pomalowaliśmy farbkami:-D. (Ma swój kącik i tam maluje farbami i ściana też już popryskana). Natalia była zachwycona, bardzo jej się podobało malowanie na liściach zarówno pędzelkiem jak i palcami:tak:. Teraz kolekcja leży na stoliku i każdy listek dla kogoś innego.

Ostatnia edycja:
Do góry