reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bawimy, Mama bawimy!!!

reklama
Isztar :szok: i Ty tak spokojnie stałaś i filmowałaś?
Gdyby moje dziecko cos takiego zrobiło to tysiąc moich rąk by go asekurowało.
Fajny chłopaczek i ma takie suuuper oczy;-)

A ty co?!!!!;-):-D:-)
strasznie długo tra wstawianie filmików na utuba no i zostawilam żeby sie wgrywał i poszłam spać, i proszę od samego rana możesz ogladać mojego rozrabiakę:p:laugh2:

He, he, to mnie załatwiłaś.:-D A ja nie śpię od 5tej, jak pisałam na czerwcówkolandzie, bo Magda ma biegunkę. Za 2 godziny idziemy do lekarza.

A Eryczka sobie obejrzałam.:tak:No lata facet jak fryga!:szok: Ja się ciągle biję z myślami czy tak naprawdę chcę żeby Magda łaziła czy nie. Bo z jednej strony mam dość ciągłego słuchania rodzinki, że z Nią coś nie tak skoro jeszcze nie chodzi i na pewno jest bardzo chora:wściekła/y:, więc chciałabym aby już poszła, a z drugiej już raczkowaniem daje się we znaki.:-D

Dzagud ja myślę że to czy ty chcesz to jest akurat najmniej ważne;-):tak:
Młoda ma na każdy temat własną opinię więc poczekaj az ona podejmie decyzje i cię o niej poinformuje.

Ja myślę że w tym wszystkim najwazniejsze jest nie dać się zwariować, jeżeli lekarz mowi że wszystko jest ok, a ty mu ufasz to nie daj się swojej zwariowanej rodzince!!! Tylko weź to na spokojnie.
Jeśli masz wątpliwości to skonsultuj się z kims jeszcze, i wtedy podejmuj kroki.
:tak:

Nie, no ja się nie daję, bo miałam bardzo dobrą rehabilitantkę, która dokładnie to co powiedziała to się spełniło. I na temat chodzenia powiedziała, że zobaczymy się na kontroli jak Magda zacznie na dobre chodzić, czyli mniej więcej wrzesień-październik. A Madzia chodzi przy meblach i powoli zaczyna się puszczać, więc myślę że jest ok.

A przy okazji - ja też coś wgrałam:
YouTube - Madzia skacze na trampolinie

Nie chcę się wtracać ale myślę że lepiej żeby się nie zaczynała puszczać w takim wieku :-):-D:rofl2:
Ale super na tej trampolinie!!! gdzie macie takie? chociaż Eryk pewnie nie usiedziałby i byłoby troche tragicznie, jak się obawiam. Ale Madzi widać, że bardzo siępodobało. :) Fajnie masz z dwójką, a ja też tak bede miała!!!!

reklama
Iszatr-normalnie myslałam,ze zawału dostane:szok: niebałas sie?
Sorga-wspinaczka super ale miałam podwujny zawał,zato pluskanie w błotku SUPER,ja mam kilka zdjec własie po takiej zabawie jestem umorusana od stop az po czubek głowy.
Ale tak na marginesie to jestem wszoku jakie dzieciaczki macie sprawne,pusciłam filmiki Mikołajowi i z podniesionym głosem widzisz gapo to twoi roeiesnicy,i chyba skumał oco chodz bo wzdrygnał ramionami i sobie poszedł bawic sie autkiem.

Do góry