reklama
KasiaDe ale w zasadzie Ty stosujesz i tak dobre firmy pieluchowe:-)a ja kupiłam ostatnio naprawdę tanie zwykłe pieluchy w Netto i tak go wysypało ze dziś byliśmy u lekarza bo bałam się żeby mu niezaatakowało cewki. Na szczęście jest ok tzn. nienajgorzej i dostaliśmy silniejszą maść bo Linomag nie pomaga
KasiaDe ale w zasadzie Ty stosujesz i tak dobre firmy pieluchowe:-)a ja kupiłam ostatnio naprawdę tanie zwykłe pieluchy w Netto i tak go wysypało ze dziś byliśmy u lekarza bo bałam się żeby mu niezaatakowało cewki. Na szczęście jest ok tzn. nienajgorzej i dostaliśmy silniejszą maść bo Linomag nie pomaga
A, to fakt
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moja ma jedna kroste!Centralnie na srodku
kurza twarz- mała sobie pisie odparzyła- pierwszy raz!..zmieniłam na pampersy..i sama nie wiem, czy to ich wina..czy niezauwazonej małej kupki..z która przycieła popołudniowa drzemkę..zobaczymy jak teraz to wygląda..Zła jestem na siebie, ze zakombinowałam..i uzyłam pampersów..jednak dla nas huggiesy i cien lidlowskie..
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dorcia ja mysle ze to wina tej "mini sraki"...Moja tez tak ma jak pierdnie z wystrzalem...ja nie zauwaze a wtedy klops...Myszka obszczypana
reklama
Podziel się: