reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bardzo Nurtujące Problemy

reklama
Mnie tez sie Rusalka wydaje ze to ta kupka a nie pampery :tak::tak:
U nas jest dokladnie to samo jak popusci :-D albo na koniec takiego malutkiego bobka zrobi i jak on zostanie w pieluszcze nawet na kilka minut to cala dupka obszczypana:tak:

A mnie nie muli ale do szafki ze slodyczami ciagnie;-):-) A tak wogole to caly czas cos podjadam i to bynajmniej nie najzdrowiej.... ale to chyba z tego siedzenia w domu bo cos ostatnio troche mnie w pachwinach pobolewa jak zbyt dlugo pochodze albo troche Julka ponosze - a wiec siedzimy wiecej w domu a przez to ciaga mnie od szafki do szafki...:-) No ale ogolem nie jest zle:-)
A co tam u 'mego lokatora' slychac to dowiem sie pod koniec nastepnego tygodnia jak pojde na wizyte i usg.

Aha ... no i biuscik mam coraz zgrabniejszy;-):tak::-)

Pati no ja też sikam z opisów. :-D:-D:-D:-D
Co do pieluszek to Kuba łyka wszystko oprucz tetrowych :-D
Cicha super że dobrze sie czujesz. teraz to już chyba patrząc po suwaku żadne mdłości ci nie straszne. A jak przeczucia fasolka czy fasolek ? Bo ja od poczatku wiedziałam że to facet :-D

reklama
Do góry