reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bardzo Nurtujące Problemy

PATI - potraktowała klaudkowy problem powaznie, a dziewczyny sie smieją:rofl2:..nu nu!!!- Ja tak myśle, że to moze byc tak jak pisze Sylwia- kleks +pampers..= pisia czerwona:-(..wczoraj wymoczyłyśmy, sudovremu nawaliłysmy no i rano juz troche lepiej to wygląda..ale jak całkiem nie przejdzie podjade do lekarza..niech cos przepisze..

CICHA - SUPER, ZE SAMOPOCZUCIE DOBRE!ja Wam powiem, ze najbardziej boje sie pierwszysch miesiecy ciazy..bo czułam sie fatalnie -0 mdliło, wymiotoweałam, nie miałam apetytu i wszystko mi śmierdziało czosnkiem:-D:-D:-D..no i do grudnia czyli do pocz4 m-ca non stop tak:eek: + spanie na maxa!..i jak sobie to przypomne..i spojrze na obecną sytuacje - Klaudkę i jej "problemy"..marudzenia itd..to az mnie przeraza..tu złe samopoczucie..łomac!..a tu nie ma zmiłuj bo Klaudia np. chce- dac dac mama:baffled:

reklama
Rusałko ale każda ciąża jest inna:tak::-)Tak mówią i w moim przypadku tak było: pierwsza ciąża zero objawów a druga do 20 tyg okropne bóle głowy:tak:

Rusalko gozej jak u mnie chyba byc nie moze...Ja przeszlam kamienie i wierz mi na slowo ze bole porodowe byly slabsze...Z reszta moglo mnie juz nie byc przez to diabelstwo na tym swiecie...:-(

Oj Pati to współczuję:tak::-(Dobrze że jednak jesteś:-)

oj tak tak - dobrze, ze Pati wszystko juz OK!!!

ja dzieki Bogu oprócz tych początkowych mdłosci..itd..wszystko przeszłam Super!..zero bóli porodowych..samopoczucie rewelacja..poród-bomba:laugh2: dojscie do siebie - szybko i bez wiekszych problemów:blink:coprawda cc.., ale jak sie nasłuchałam..a co widziałam..kolejne dziecko chyba tak tez urodze..:cool2:

reklama
ja tez razw zyciu bylam szczepiona...
A wczoraj bylo u nas szczepienie (dwa razy kazde w inna nozke-ale zabijcie a nie powiem na co:zawstydzona/y:) ale ide looknac do ksiazeczki...moze mnie oswiecicie...bo ja to sie kompletnie na tym nie zna:baffled:
No mam cos takiego-na jednej naklejce napisane" Infarix hexa" a na drugiej "Prevenar"...
teraz za miesiac ostatnia juz szczepionka...

Do góry