reklama
Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wasze dzieci potrafią się skupić na oglądaniu 90 minutowych bajek i filmów? (Dobrusia właśnie porzuciła Króla lwa na rzecz Piotrusia Pana i zaczyna fantazjować że do niej przychodzi). U nas obie dziewczyny szybko to zaczeły robić ale dzieci kolegów z pracy tylko takie krótkie baki oglądały w tym wieku.
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
U mnie Oli potrafi no ale ja raczej mu włączam telewizję dziecięcą czyt. jim jam albo disney junior i tutaj są krotsze bajeczki wiec łatwiej mi po skonczonej wyłączyc tv
Olisiek juz od dawna bardzo lubi film Psy i koty cz I to normalny film fabularny dla dzieci ale aktorami głownie sa psiaki, kocha ten film i moze oglądac w całosci
Jest wiele takich filmów ze zwierzętami m. in. swiąteczne psiaki itd i tez je lubi no moze nie tak bardzo jak Psy i Koty
Olisiek juz od dawna bardzo lubi film Psy i koty cz I to normalny film fabularny dla dzieci ale aktorami głownie sa psiaki, kocha ten film i moze oglądac w całosci
Jest wiele takich filmów ze zwierzętami m. in. swiąteczne psiaki itd i tez je lubi no moze nie tak bardzo jak Psy i Koty
Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
Kilka tygodni temu u nas królował Stiuart Malutki 1 i zwłaszcza 2
DariaKwia
Zaciekawiona BB
A u nas królują bajki online, tv prawie nie jest włączane przez żadnego członka rodziny Najczęściej korzystamy chyba z http://bajkowa.tv/, bo małemu jakoś najbardziej przypadło do gustu
mój synek ma 16 miesiecy i sprawdzają sie u nas Teletubisie. Ogląda 2-3 odcinki dziennie, w dzień z tatą, no i przed snem oglądamy razem.
reklama