reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bądżmy zgrabne - ćwiczmy!

reklama
a oto przyszli małżonkowie - joł, joł

dsc26158rh7ok.jpg

Ale zajebiscie to zrobiłas. Cudnie ;D
Rozsyłam rodzinie hiihhihi

Facet powinien byc młodszy, w ten sposób preferencje seksualne sie zrównaja. Znam to z doświadczenia ihihhi ;D >:D
A syn popęd odziedziczy napewno po starych. Oj bedzie sie działo z naszymi dzieciakamihihi

Jesteście niesamowite. Pod Waszym wpływem zmobilizowałam się wczoraj wieczorem do pierwszych 30 brzuszków :)
Mam nadzieję, że zapału mi wystarczy....

Ja własnie niedawno wróciam z aerobiku, no i musze przyznać że nie było najgorzej. Jeszcze żyję i chodzę. No i moje panie mnie podbudowały, bo stwierdziły, że nigdy by nie powiedziały, że 3 miesiące temu urodziłam, no i że mam płaski brzuszek i takie tam. No i moja próżność została tym mile połechotana :D Wiem, że nie wypadało im nic innego powiedzieć, no ale i tak mi było miło :) A co najwazniejsze, to wszystkie panie które były kiedy odchodziłam w marcu przyszły spowrotem na zajęcia.

reklama
i jak tam dzisiejsze brzuszki?
ja już jestem po :)
nawet mąż mi asystował między jednym piwem a drugim :)

Do góry