reklama
No to wyslalam juz do wszystkich!!! EDo elfiko i do kasi k. wciąż nie dochodzą z powodu przepelnionej skrzynki.
A ja sie nie moge jakos zmobilizowac do cwiczen. dzieciaki tak daja mi popalic ze wysiadam.
ŁAAAAAA!!!!!!! Zaczynam lapac depreche, wrrrrrrr!!!!!!!!!!!
A ja sie nie moge jakos zmobilizowac do cwiczen. dzieciaki tak daja mi popalic ze wysiadam.
ŁAAAAAA!!!!!!! Zaczynam lapac depreche, wrrrrrrr!!!!!!!!!!!
gaga
uzależniona
oj ja też się musze wziąść za siebie, ale po tej cesarce jeszcze brzuszek wrażliwy, ale co tam, u mnie odpada aerobik i wogóle wyjście gdzieś bo małą cycoli często a odciągacz to mój wróg, nic nie ciągnie :-[ zostaje domek i silna motywacja, no i jakas dietka zobaczymy co mi z tego wyjdzie, może polecacie jakieś ćwiczenia szczególnie na zrzucenie zadu ;D
W domu ciezko sie zmobilizowac , nawet babka ktróra prowadzi mój aaerobik (czy jak tam to nazwac) powiedziała, że on tez w domu sama by tylu brzuszkow nie zrobiła. Ja zamierzam sie tez wziąć za joge, mam w domu na kasetach. Nagrywałam z kanału CLUB.
tusia25
Fanka BB :)
Boże!!!!! Niuńka przegrałam sobie wszystko na jedną plytke i pusciłam na wieży, no i przeszłam rozgrzewke, przysiady i padlam. Cała mokra z zadyszką nie mam siły. Co się ze mną stało. Przed ciążą byłam taka wycwiczona, umiałam nawet salta, chodziłam na treningi capueiry a teraz wystarczy rozgrzewka bym miała dośc. Dziewczyny pocieszcie mnie, bo mam doła. aaaaaaaaaaaaaa...........
tusia ja tez wczoraj padałam na gebe
robiłam brzuszki i myslałam, ze umre ale mówiłam sobie jezscze kilka, ostatnia seria
no i dbra była ta instruktorka bo ciagle krzczyała"ostani raz, jezscze osiem utd..."
to bardzo motywowało
w domu jest gorzej
ale nie stawiaj sobie za wysokiej poprzeczki
ciaza nas zmasakrowała
pomału
i tak sporo zrobilas
za kazdym nastapnym razem bedzie lepiej zobaczysz!!!
ja jutro znów ;D
robiłam brzuszki i myslałam, ze umre ale mówiłam sobie jezscze kilka, ostatnia seria
no i dbra była ta instruktorka bo ciagle krzczyała"ostani raz, jezscze osiem utd..."
to bardzo motywowało
w domu jest gorzej
ale nie stawiaj sobie za wysokiej poprzeczki
ciaza nas zmasakrowała
pomału
i tak sporo zrobilas
za kazdym nastapnym razem bedzie lepiej zobaczysz!!!
ja jutro znów ;D
reklama
Podziel się: